Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Hanukai ajándék: Egymilliárd közpénzből üldözheti az antiszemitákat Köves Slomó
2018-12-03 17:39:53
Hanukai ajándék: Egymilliárd közpénzből üldözheti az antiszemitákat Köves Slomó

Hanukai ajándék: Egymilliárd közpénzből üldözheti az antiszemitákat Köves Slomó

Teljességgel magától értetendő, hogy amennyiben az üldözött keresztények üldözőit üldöző kormánykommandó kétmilliárdot szán(na) a mexikói drogkartelleknek okosba’ elsíbolt kileltározott kalasnyikovok után a házitemplomuk vakolására (lásd: pragmatikus árukapcsolás, mint jövőbeni mediterrán menekülési útvonal), akkor a legkevesebb, hogy Köves Slomó Brüsszelben üldözze az antiszemitizmust egymilliárdos pilot után évi félmilliárdból.

 

Egyelőre.

 

Ugyanis – első körben – több mint félmilliárd forintot ad a kormány a magyar kezdeményezésre felálló antiszemitizmus ellen küzdő európai központra. A projektben vezető szerepet kap Köves Slomó, az EMIH – és a kormány – vezető rabbija.

 

A programok lebonyolítását a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) nevű magyarországi zsidó civil szervezet irányítja, amelyet az EMIH, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), valamint a Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség hozott létre még 2012-ben Köves Slomó rabbi, az EMIH-vezető javaslatára.

 

 

Az EMIH-vezér afféle kóser utcaiharcosként – most ez a menő – azt nyilatkozta, hogy a félmilliárdos projekt „történelmi” a magyar és az európai zsidó közösségek, valamint az Izrael állam melletti nyílt kiállás szempontjából, és egyben felhívta az EU többi tagállamának kormányát, hogy mihamarabb hasonló elkötelezettséggel csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

 

Sőt: a Jewish Telegraph Agencynek adott nyilatkozatában dicsérte a kormány antiszemitizmus elleni harcát, bár a médium megjegyezte, hogy többen épphogy antiszemitizmussal vádolják a magyar kormányt, de ne vesszünk el a részletekben.

 

Hogy mindehhez miért kell külföldi alapítványi telephely és évi – feltehetően egyre gyarapodó – félmilliárd, miközben itt a szomszéd utcában egy Szávay nevű országgyűlési képviselő makarenkói pedagógiai célzattal veri le szakmányan a kampósorrú spinéket és Köves Slomó egy bkk-jegy árából elbuszozhatna hozzá, hogy képviselő úr tulajdonképpen én most magát megüldözném a háztömb körül, legalább fogyok kicsit ingyen – az egyelőre rejtély.

 

Illetve egy frászt rejtély, ennyibe fáj a manipulálható „zsidóvonal” Orbánnak, miközben az éppen most szárnyai alá apportírozott Schmidt Mária-féle Figyelő címlapján az ellenkező s a kormányétól néha eltérő elvek mentén haladó MAZSIHISZ-elnök Heisler András a 20-30-as évek derűs antiszemita össznépi hangulatát idézve került címlapra hulló bankók esőjében – de pont a szerkesztőség környékén nem járt Köves Slomó antiszemita kommandója, valszeg nem jött ki a büdzséből még egy bkk-jegy.

 

De sebaj, ha eddig kibírták azt a vérzivatarosan történelmi 2-3000 évet, a következő pár ezer már meg se kottyan.

 

(forrás: szabadhír.hu)

 

 

 

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>