Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Magdolna napja van.
Hányféleképpen használható az impozáns juta szalag?
2024-06-08 11:48:24
Hányféleképpen használható az impozáns juta szalag?

Hányféleképpen használható az impozáns juta szalag?

 

Hozzájuk illő kiegészítő a növényi összetevőkből készült juta szalag, amelyet a nagykereskedések, a virágkötészetek és a dekorációs üzletek is könnyedén beszerezhetnek a Valex Decor Kft-nél. Natúr és színes változatban is kaphatók, ráadásul többféle méret áll rendelkezésre. 

 

De mire jók ezek az egyedi kellékek? Kik használják? Hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőlük? Ebben a cikkben ezekre a kérdésekre igyekszünk kielégítő válaszokat találni. 

 

Sokoldalú dekorációs kellék

 

A dekoratív juta szalag rengeteg lehetőséget rejt magában. Különleges textúrája, illetve natúr változatának földszíne elegáns és természetközeli hatást kölcsönöz a belőle készült alkotásoknak. A színes szalagok különleges arculatot nyújtanak a speciális vagy szezonális díszeknek. 

 

Halottak napi sírdíszek gyakori kiegészítője a juta szalag, de bármilyen csokor vagy cserepes virág mellett is jól mutat. Kopogtatók, asztali díszek és ajtódíszek készítéséhez is szívesen használják fel a dekorációs szakemberek, de otthoni kreatív tevékenységekhez is alkalmasak. 

 

Bár nem kimondottan jellemző, de akár még esküvőkön is megjelenhet ez a pompás anyag. A romantikus vintage stílusú ünnepi rendezvénynek kimondottan előnyös kiegészítője lehet. Sőt, még a karácsonyi dekorációban, illetve ajándékcsomagolásban is helyet kaphat. 

 

Hozzuk ki a legtöbbet a juta szalagokból!

 

A trendi juta szalagok asztali futóként is megállják a helyüket a rendezvényeken, de fali vagy mennyezeti díszként is. Akár masni is készíthető belőlük virágcsokorra vagy koszorúba, de gyertyatartót is díszíthetnek. 

 

Kirakati díszlet látványos elemeként is funkcionálhatnak, de polcok csinosítására is kiválóan alkalmasak. Ez utóbbiak inkább a szélesebb típusokból ajánlottak, a keskenyebbek a masnikhoz, az ajándékok csomagolásához célszerűek. 

 

A színekkel is lehet játszani, ha nem csak natúrban gondolkodunk, amelyek elsősorban az őszi hangulat kialakításáért felelősek, de megjelennek a téli díszeken is. A teazöld, a narancssárga és a rózsaszín szalagok a tavaszi hangulatot tükrözik, míg a barna és a bordó különböző árnyalatai, valamint az olívazöld az őszt idézik. A fehér és a szürke pedig a téli díszítésben kaphatnak helyet elsősorban. 

 

A juta szalag anyaga

 

Jutából főleg zsákokat készítenek, de csomagolóvásznakat, madzagokat és erős köteleket is. Felhasználása nagyon sokrétű, bőven túlmutat ezeken. Tulajdonképpen egészen kis szegmensét teszi ki a dekorációs és csomagolási célra gyártott juta szalag e növény felhasználásának. Viszont egyvalami kétségtelen: ez a legszebb módja az alkalmazásának, amivel ráadásul kreatívan tölthetjük az időnket.

További híreink
A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
Pálffy István tartalékos katona szeretett volna lenni, de a kora miatt végül nem vágott bele a Magyar Honvédség felvételi folyamatába, a polgárőrséget viszont már a pandé...
2024-07-21 08:58:27, Hírek, Színes Bővebben
Már szüretelik a Jázmint Pécsen
Sok évre visszatekintve ebben az esztendőben kezdődött meg legkorábban a szüret a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetében.
2024-07-20 02:22:43, Hírek, Színes Bővebben
Baranya önellátó dinnyéből
Baranyában annyi dinnye terem, ami elegendő mennyiség a vármegye lakóinak a szezon végéig.
2024-07-19 22:11:03, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A home spa a testnek és a léleknek egyaránt új lendületet adhat, ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkb...
Bővebben >>