Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Hargitay András immár háborúban Hosszú Katinkáékkal szemben
2016-12-04 10:45:26
Hargitay András immár háborúban Hosszú Katinkáékkal szemben

Hargitay András immár háborúban Hosszú Katinkáékkal szemben

Nem csitulnak a kedélyek. Az úszók szövetségi kapitányát arról kérdezte a 24.hu, hogy mi igaz abból, hogy üvöltözött Hosszú Katinkával és Shane Tusuppal. Kiderült, más is elhangzott, másképp is lehetett a történet, mint ahogy azt először a közvélemény elé tárták.

 

A MÚSZ alelnöke szerint félő, hogy Gyárfás távozása után kaotikus lesz a helyzet, miután a windsori rövidpályás úszó-vb-re készülő magyar csapat bázisán a Nemzeti Sport szerint Hargitay András szövetségi kapitány beszólt Hosszú Katinkának és edzőjének, Shane Tusupnak Gyárfás Tamás lemondása miatt.

 

Hargitay állítja, nem így történt, ezért helyreigazítási kérelemmel fordult a laphoz.

 

A 24.hu telefonon érte el az úszók szövetségi kapitányát, aki első kézből számolt be arról, ő miként emlékszik a történtekre.

 

„A Lufthansa-sztrájk miatt három géppel, különböző időben érkeztünk a világbajnokságra. Így volt, aki már Pesten megtudta Gyárfás Tamás lemondását, de akadt, aki csak a kanadai Windsorban értesült a fejleményekről. Ezért tartottam fontosnak , hogy az első adódó alkalommal összehívjam a versenyzőket és az edzőket. Kértem, hogy lehetőség szerint mindenki foglalkozzon a világbajnoksággal, mert most ez a legfontosabb. A versenyzőket eztán elengedtem, az edzőkkel viszont ott maradtunk, hogy egyeztessük a verseny részleteit”

– mesélte Hargitay András.

 

„Nem éreztem, ma sem érzem, hogy kiborult volna bármi. Ezt a Nemzeti Sport név nélküli informátora mondta a lapnak. Valójában az történt, hogy próbáltam Katinka és Shane figyelmét felhívni arra, hogy mindent meg lehet beszélni. A Farkasokkal táncoló filmmel példálóztam, ahol John Dunbart (Kevin Kostner) először ellenségnek tekintik a sziú indiánok, aztán számos beszélgetés után annyira meg és elismerik, hogy testvérükké fogadják, sőt, – később – a halált is vállalják érte. Shane erre úgy reagált, hogy ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én az ő szemében egy senki vagyok, nem becsül semmire, nem ismer el engem. Nem volt kiabálás, nem volt indulat benne. Csak simán közölte. Később aztán felálltak és elmentek./.../

 

Engem bárhol a világon lesenkizhetnek, mert nyilván sok helyen nem ismernek. De Magyarországon? Az úszósportban? Ráadásul egy külföldi? Szerintem nem.”

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>