Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Három napot töröltek Orbán Viktor facebook oldaláról
2013-05-19 09:44:15
Három napot töröltek Orbán Viktor facebook oldaláról

Három napot töröltek Orbán Viktor facebook oldaláról

Orbán Viktor facebookos oldalán három napja nincs új bejegyzés. Az ok az, hogy az oldalról három napot cenzúráztak, és kivétel nélkül minden hozzászólást, hírt letöröltek. A google működése azonban a szólásszabadság mellett foglal állást, és a tárolt verzióból a törléseket is el lehet érni.


A miniszterelnök moderátorai annyi ellenzéki hírt és negatív hozzászólást találtak három nap alatt, hogy úgy dönthettek, kivétel nélkül mindet törlik.  Így az utolsó bejegyzés május 16-i, azaz csütörtöki. A trafikmutyi a fideszesek körében is egyre erőteljesebb felháborodást vált ki, úgy tűnik, ez nincs kedvére Orbán Viktornak, így kiadhatta az ukázt a törlésre.

 

A törölt anyagokokból szemezegettünk:

 

2013. május 19-én B. V.  írja Orbán Viktor miniszterelnök honlapján:


"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

Előre bocsátom maximális tiszteletem az öné.

Elkötelezett jobboldali szavazó vagyok, hittem önökben mindig, de a trafiktörvényben szerintem óriási hibát követtek el.

 

Egy vesztes pályázó vagyok, ez ugyan nem fog eltántorítani a jobboldaltól, csak szeretném ha közvetlenül tudna meg dolgokat, erről a dologról.

 

Szóval, nem tudom elképzelni, hogy nem valami trükk van a nyertességben, mert most újra olvastam a pályázatomat és biztos vagyok benne a városban nem adtak be jobbat és azok nyertek akik nem is tudják hol nyitnak és én aki saját üzlettel rendelkezik, és a város legfrekventáltabb helyén van nem nyertem.

 

A leghosszabb nyitva tartást napi 16 órát és még szombaton is meg vasárnap délig írtam a pályázatba. Tudomásul veszem, nem háborgok nem szaladgálok sehova, de ha ön elfogja olvasni csak azt szerettem volna ha elsőkézből értesülne. A városunkban az alpolgármester 3-at is nyert és a 3.- ra még nincs is meg az üzlete.

 

Elnézést a zavarásért nem kérek semmit csak jó ha tisztán az állampolgártól értesül arról mi történik az országban."

 

S.T. válasza: Negatív az élethez való hozzáállása Valéria! Ön nem vesztes, csak ezen a pályázaton nem nyert. Gondolom a múlt héten a lottón sem nyert, így beírhatna felháborodva akár Fortuna facebook oldalára is!

B.V. válasza: Nekem nem negatív a hozzààllàsom, csak leírtam ami velem megtörtént, mert ùgy érzem elgondolkodtató, nem kellene annyira elfogultnak lenni, hogy ne vegyük èszre a hibàkat, abból csak tanulni lehet. A sajàt ismerőseim tudjàk milyen vehemensen állok a kormàny mellett, nem vagyok szoci.

 

OV facebook1 

2013. május 19-én K.F.-né  írja Orbán Viktor miniszterelnök oldalán:


"Miniszterelnök Úr! Valahogy olyan érzésem van, ahogy közelednek a választások a FIDESZ egyre több botránygyanús ügyekbe keveredik/ pl: a földek elosztása /. A választások előtt egy évvel erre figyelni kellene. Sok szavazót visszaszerzett a Fidesz a rezsicsökkentéssel, de több százezret fog veszíteni a Trafikbotránnyal. Én nem értem ezt az egészet. Az ellenzék minden kis rezdülésre figyel és a legapróbb kikezdhető dologra is rácsap és szítja az embereket. Miért kell erre a legkisebb lehetőséget is adni? Miniszterelnök Úr Én eddig kitartottam, és ki is fogok, de már nem vagyok olyan biztos abban, hogy a FIDESZ megnyeri a 2014-es választásokat. Sokáig nagyon hittem, de meginogtam. Amit még hibának tartok. Rendszeresen biztosra jelentenek be dolgokat, amik aztán nem úgy sülnek el. Óvatosabban kellene nyilatkozni. Sokkal jobb, ha kellemesen csalódik az ember, rosszabbat vár, jobbat kap."

 

2013. május 19-én N.H.  is bejegyzést írt Orbán facebook oldalára, talán ezzel adott tippet a moderátoroknak: 


„Tisztelt Orbán Viktor úr!Kérem hogy az ellenzéki híreket a tekkel blokkoltassa ha nem igaz valami ne lássa és ne olvassa el egy ember sem különösen a depressziós betegek,és idős emberek miatt!Nem érdekell hogy ki hazudik meg ki nem a politika nem játékszer ideje lenne már ezt tudomásúl venni!”


OV facebook2


-MA-

 
 

Utoljára frissítve: 2013-05-19 10:14:05

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>