Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Hatalom át/visszavétel a Hír TV-ben: Kálmán Olgát kirúgták, Csintalan lelépett
2018-08-01 13:01:05
Hatalom át/visszavétel a Hír TV-ben: Kálmán Olgát kirúgták, Csintalan lelépett

Hatalom át/visszavétel a Hír TV-ben: Kálmán Olgát kirúgták, Csintalan lelépett

Kálmán Olga műsorát a Mészáros-féle zsidózó Echo TV-s Horváth Károly kaphatja meg, ha így van, ma este már ő köszönti a nézőket.

 

A HírTV-nél lezajlott szerda délelőtti hatalomátvétel után a székházból távozó Kálmán Olga azt mondta: a felmondási idejét tölti, most a legrosszabb interjúalany, mást nem tud mondani.

 

Ugyanakkor távozik a Népszabadság volt főszerkesztője, Murányi András is a Zoom.hu portáltól. Tarjányi Péter, a portált kiadó STRAT-POL Kft. vezetője a Kreatívnak Murányi András távozásáról annyit mondott, hogy: Murányira főleg a tervezett méditerjeszkedésben számítottak volna (rádiós piacon, illetve a vidéki nyomtatott sajtóban), végül azonban a kiadó letett erről a szándékáról, ezért válnak el útjaik.

 

Sőt: felszámolta magát a Jobbik által mentorált N1 TV is, bár ezt igyekeznek cáfolni. A csatornát működtető alapítvány szerint a tévé nem szűnik meg. Mint közleményükben írják: „Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, mint az N1TV médiaszolgáltatója biztosítja minden nézőjét, hogy tovább kívánja működtetni a Nemzeti 1 Televíziót. Több munkatársunk a mai napon váratlanul jelezte, hogy távoznának hazánk első számú webtelevíziójának kötelékéből, ennek ellenére a televízió működni fog továbbra is. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt neveztük ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk.”

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>