Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bernát, Felícia napja van.
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
2024-04-18 17:49:41
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát

Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát

A Frisshírek Médiacsoport elnökeként a 74 éves médiaszemélyiség jelenleg 5 kollégájával dolgozik a szerkesztőségben. A bulvárlap információi szerint az új elnök feladata a frisshirek.hu online portál olvasótáborának, illetve a hozzá tartozó YouTube-csatorna nézőszámának a növelése lesz.

 

Mindemellett Havast azzal is megbízták, hogy állítson fel egy oknyomozó újságírókból álló, független szerkesztőséget: politikai, valamint gazdasági érintettségű korrupciógyanús ügyeket dolgoznak majd fel. Ezen projekt mögött ugyancsak a milliárdos Gattyán György áll, akinek a vagyonát a Forbes 405 milliárd forintra becsüli.

 

„Nem tudom, milyen az egyszerű nyugdíjas élet, mert mindig van valami elfoglaltságom, de most van időm, s ez a feladat is érdekel” – indokolta Havas, miért vágott bele a médiakalandba.

 

További híreink
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését.
2024-05-04 09:41:26, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Szóval itt van ez a Magyar Péter
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefolytatott "hard talk" műsorát, veszem a bátorságot először ös...
2024-05-04 09:41:25, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Már az új piacon vásárolhatnak zöldséget és gyümölcsöt Pécsen a kertvárosiak a Diana téren.
Bővebben >>