Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Házkutatást tartottak az érpataki polgármesternél
2014-08-06 10:21:33
Házkutatást tartottak az érpataki polgármesternél

Házkutatást tartottak az érpataki polgármesternél

Lefoglalták Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester játékait: bábukat, bitófákat és számítógépeket vittek el. Orosz Mihály ezt azért tartotta szükségesnek közölni, nehogy a háttérhatalmak elhallgassák. 

 

Az érpataki polgármester közlése szerint a szombati nyilvános akasztás miatt tartott nála házkutatást a rendőrség. Orosz Mihály elmondta, a rendőrök a kedd délután lefoglalták a demonstráción használt bábukat és a bitófákat, a rajtuk lévő angol és német nyelvű feliratokat, valamint azokat a videokamerákat, amelyekkel rögzítették az eseményt. Elvittek továbbá egy számítógépet is, amelyre letöltötték korábban a szombat délután videót. 


Orosz Mihály azon külön felháborodott, hogy a kamerákat, amivel a házkutatást rögzítették, elvitték a rendőrök, ugyanis azzal korábban a közmunkásokat ellenőrizték, és így most megnehezítik az önkormányzat munkáját. Ezen kívül a polgármester most nem tudja bemutatni, hogy milyen összeesküvés áldozata lett. 



Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI érdeklődésére azt közölte: a Nemzeti Nyomozó Iroda közösség elleni uszítás gyanúja miatt folytat eljárást az Érpatakon augusztus 2-án megtartott demonstráción történtekkel kapcsolatban. A nyomozás keretében a rendőrök kedden több helyszínen tartottak házkutatást Érpatakon. Ennek eredményeként lefoglalták a szükséges bizonyítékokat.

Utoljára frissítve: 2014-08-06 11:27:48

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>