Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hekkerek tüntetik el a trafikmutyi bizonyítékait
2013-05-13 17:29:52
Hekkerek tüntetik el a trafikmutyi bizonyítékait

Hekkerek tüntetik el a trafikmutyi bizonyítékait

"hacked by MR.ART@N---IRAN is my love, azaz "hekkelte MR.ART@N---IRÁN a szerelmem"


Ez olvasható a www.szoboszloihirek.hu  internetes hirportálon néhány perce. A hajdúsági lap nem kisebb dolgot közölt, mint a trafikmutyi újabb bizonyítékát. Egy levelezést, melyből kiderül, miként osztották fel a piacot az ottani Fideszesek.

 

A tönkretett honlap arról tudósított, hogy Kocsis Róbert, a Fidesz hajdúszoboszlói elnöke, a trafikpályázatra jelentkezőket véleményezte abban a levélben, amelyet Bodó Sándornak, Hajdú-Bihar megye fideszes elnökének, leendő városi képviselőjelöltnek írt. A lap közölte az erre vonatkozó levelet is.

 


Azonban, hiába törölte IRÁN szerelme a hajdúsági honlapot, a facebook közöségi oldalon, már számtalan felhasználó megosztotta a levelet. Az interneten fellelhető változatot most mi is közöljük.


 

Rövidesen jövünk a részletekkel.

 

Friss!

17 óra 40 perckor, a következő üzenet jelent meg a törölt szoboszloihirek.hu oldalon:

 

A lap szerkesztői talán nem véletlenül választottak egy szélkereket, helyzetük illusztrálására. Bár ez egy szélerőmű, de biztosak vagyunk abban, hogy jelen esetben egy szélmalmot helyettesítettek vele. Ha az etika nem tiltaná, jobban passzolna egy olyan kép ide, amin valaki éppen széllel szemben... 

 

Most mi jön? Ki lesz a következő? Mark Zuckenberg is retteghet? Netán a Facebook közösségi portál lesz az újabb áldozata IRÁN szerelmének? Ugyan mit gondolt az, aki ilyen módon kívánta eltüntetni ennek a gusztustalan mutyinak a nyomait? Milyen korban élünk?  

 

Sz. Szabolcs Erik



Utoljára frissítve: 2013-05-14 00:11:08

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>