Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kinga, Kincső napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Összekötik a 2-es metrót és a gödöllői HÉV-et
Kiírták a közbeszerzést a 2-es metró és a gödöllői HÉV-vonal összekötésének, továbbá a rákoskeresztúri metrószárnyvonal megépítésének előkészítésére – értesült az iho.hu....
2016-07-23 15:31:02, Hírek, Aktuális Bővebben
Lövöldözés, kilenc halott Münchenben – Orbán üzent
Több lövés dördült a München északi részén fekvő Olympia bevásárlóközpontban. A hírek kezdetben egy áldozatról szóltak, később a rendőrség is megerősítette, hogy többen i...
2016-07-23 14:16:02, Hírek, Aktuális Bővebben
Valami bűzlött Csepelen
Tegnap délután Csepel-Ófalu magasságában, a Budafoki úton tűz ütött ki egy elektronikai hulladékokat tároló telephelyen. a környéket sűrű, bűzös füst öntötte el. a katasz...
2016-07-23 07:36:00, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Liberálisok szerint egyre bizonytalanabb a 3-as metró felújításának uniós támogatása: Szabadai Viktor, a Mag...
Bővebben >>