Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bianka napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Ujhelyi a Facebook európai központjától kér tájékozatást
Ujhelyi István szocialista EP-képviselő a Facebook brüsszeli központjához fordult a netadó elleni demonstráció eseményoldalának letiltása kapcsán.
2014-10-25 10:11:54, Hírek, Aktuális Bővebben
Két nap Kecskeméten az I. világháborúról
A Nemzeti Kulturális Alap, valamint Kecskemét Megyei Jogú Város anyagi támogatásával és jelentős intézményi önerőkből valósult meg nemrég a „Megtizedelt Évek” című konfer...
2014-10-25 08:36:40, Hírek, Aktuális Bővebben
Figyelem! Megint át kell állítanunk az órákat
Vasárnap, hajnali háromkor kell egy órával visszaállítani az órákat!
2014-10-25 07:56:10, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kecskemét és térsége őstermelői, kistermelői egy éve kínálják portékáikat minden csütörtök délután a városháza...
Bővebben >>