Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Rudolf napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Kullancsinvázió várható
Idén ötször-tízszer annyi kullancs várható, mint tavaly. Ennek oka, hogy tél gyakorlatilag nem volt. A szakember szerint kullancsot csak kullancskanállal szabad eltávolít...
2014-04-17 11:32:01, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kullancsinvázió várható. Sok közöttük a fertőzést terjesztő
Kiemelte azt is: ha eltávolítottuk a kullancsot, akkor a patikákban kapható teszttel meg kell vizsgálni, volt-e benn Lyme-kórt okozó baktérium. Az utóbbi időszakban megvi...
2014-04-17 10:52:33, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kishantos Orbán szégyene
Kishantoson a német kormány szakmai támogatásával húsz év alatt kiépült egy méltán nemzetközi hírű ökogazdaság. Orbán Viktor azzal ünnepelte választási győzelmét, hogy hú...
2014-04-17 10:44:30, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az elkövetkező napokban száraz, napos idő lesz, akár 14 fokos csúcshőmérséklettel.
Bővebben >>