Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hella napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Elrontottuk a rendszerváltást
Az elmúlt két és fél évtized a vadkapitalizmus, a gátlástalanság, a kiszolgáltatottság, a tömeges elszegényedés időszaka volt. A politikai elit tisztességtelen célok ér...
2015-05-27 04:21:26, Hírek, Aktuális Bővebben
SSC esettanulmányi verseny a szolgáltatóiparban
Első alkalommal rendezték meg a szolgáltatóipar népszerűsítését célzó országos esettanulmányi versenyt a hazai felsőoktatási intézményekben tanuló diákok körében. Az indu...
2015-05-27 04:07:07, Hírek, Aktuális Bővebben
Színes programok várják a gyermekeket Gyömrőn
Május 30-án, szombaton 10 órától gyermeknap a városközpontban. A 10 órától kezdődő családi programok csúcspontjaként 18 órakor fellép Muri Enikő.
2015-05-26 20:59:57, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Teljesen logikus, hogy egy körpályán nem lehet ki-be szaladgálni, de tény, hogy a szervezők erre nem hívták fe...
Bővebben >>