Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Adorján napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Kecskeméti anyakönyvi hírek - 09. hét/2015
2015. kilencedik hetében Kecskeméten anyakönyvezett újszülöttek, és elhunytak névsora a Kecskeméti Hírhatár online hírportálon.
2015-03-04 21:30:17, Hírek, Aktuális Bővebben
Sok a jogsértés a nyugdíjaskopasztó termékbemutatókon
Súlyos adatkezelési hiányosságokat tártak fel a termékbemutatókon.
2015-03-04 19:58:31, Hírek, Aktuális Bővebben
Putyin felderíti a politikai alapú bűncselekményeket
Az orosz igazságszolgáltatási szerveknek a legkomolyabb figyelmet kell fordítaniuk a nagy vihart kavaró bűncselekményekre, beleértve a politikai indíttatásúakat is - mond...
2015-03-04 19:16:57, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pótszékes előadások, új perspektívák, rácsodálkozások, kellemes szórakozások, ismerkedések, tanulságok és zsig...
Bővebben >>