Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Gyömrő közbiztonsági tanácsnoka lett a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje
Sas Zoltán a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. A párt döntése alapján Pest megye 7-es számú választókerületében (Ecser, Felsőpakony, Gyál, Gyömrő, Maglód, Pécel, Ül...
2017-03-28 20:43:38, Hírek, Aktuális Bővebben
Bemutatjuk az időközi választás jelöltjeit (2.)
Ma az LMP és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltjét mutatjuk be.
2017-03-28 17:10:35, Hírek, Aktuális Bővebben
Hivatalosan is vagyonkezelésbe vette a Klebelsberg Központ a térségünk iskoláit
Monoron írták alá az iskolákról szóló megállapodást az önkormányzatok és a Klebelsberg Központ. A délelőtti eseménnyel hivatalosan is a tankerületek lette a helyi iskolák...
2017-03-28 16:24:21, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskemét, Rákóczi úti kormányablakának 100 000. ügyfelét köszöntötték 201...
Bővebben >>