Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gyöngyi napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
NAV-ra magyar - Gyurcsányék a NAV elé voulnak
Kétnapos demonstrációval tiltakozik a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hétfőtől. A volt miniszterelnök és pártja így akarja felhívni a közvélemény figyelmét...
2014-10-23 09:00:11, Hírek, Aktuális Bővebben
Színházi vándorok Szente Vajk rendezésében
Ősbemutatóval emlékezik a legendás direktor, Kelemen László halálának 200. évfordulójára a kecskeméti Katona József Színház társulata.
2014-10-23 08:34:42, Hírek, Aktuális Bővebben
Szeged-szőregi rózsák emlékeztetnek Strasbourgban
Az Európai Parlament vezetésének külön engedélyével szeged-szőregi rózsákat ültettek az S&D-frakció magyar tagjai a strasbourgi törvényhozás főbejáratánál.
2014-10-23 08:21:14, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Debrecen, Jerikó utca 27. alatti háziorvosi, házi gyermekorvosi rendelő épületének felújítása olyan szakaszá...
Bővebben >>