Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ella, Linda napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Egy pedagógustüntetés után - körkép
"Azért vagyunk itt, mert tudjuk, hogy amilyen az oktatás jelene, olyan az ország jövője"
2016-02-13 17:51:40, Hírek, Aktuális Bővebben
„Megújul” az MTVA - sajtófőnök lesz Orbán házi fotósa
Kobza Miklós tavaly nyárig Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozott, rendszeresen ő fotózta a miniszterelnököt és ő felelt a Facebook-oldalán megjelenő fényképes ta...
2016-02-13 15:30:41, Hírek, Aktuális Bővebben
30 000 esernyő
Vagy 25 vagy 40 000, nem is a pontos szám a fontos, hanem a tény: ekkora tömeget régen látott a Kossuth tér, mint a mai tüntetésen, amit a pedagógusok tiltakozása teremte...
2016-02-13 14:33:02, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A hurka- és kolbászkészítés mesterei és kedvelői találkoztak február 6-án, szombaton a bajai Szentháromság tér...
Bővebben >>