Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márta napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Elhunyt Kiss Péter
Hosszan tartó súlyos betegség után 55 éves korában kedden elhunyt Kiss Péter volt kancelláriaminiszter, az MSZP egyéni országgyűlési képviselője - tudta meg az atv.hu.
2014-07-29 18:14:50, Hírek, Fókuszban Bővebben
Liberálisok: Soltész Miklós három társadalmi csoportot is megsértett egy szuszra
A párt arra szólította fel Soltészt, hogy kérjen bocsánatot a gyerekektől és szüleiktől, a leszbikusoktól, valamint a civil szervezetektől, akiket tegnap kijelentéseivel ...
2014-07-29 12:48:15, Hírek, Fókuszban Bővebben
Megint mért a Századvég - az eredményt hisszük is, meg nem is
Az alapítvány szerint a kormánypártok 53 százalékon állnak, a Jobbik 18, az MSZP 12, a Demokratikus Koalíció 7, az LMP 4, az Együtt-PM 4 százalékos.
2014-07-29 12:33:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat 2014. július 4-én, a Gyermek téren avatta fel Horn Gyula, a harma...
Bővebben >>