Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ferenc napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Teljesen kiégett egy autó egy viaegrádi parkolóban
Egy parkolóban álló személygépkocsi égett teljes terjedelmében szombat délben Visegrádon.
2015-10-04 11:28:56, Hírek, Aktuális Bővebben
Hazug kormány, drága energia
Újabb ígéretét szegte meg a kormány: mégsem lesznek lakossági energiahatékonysági pályázatok a most induló uniós finanszírozási ciklusban, mert az Orbán-kabinet nem ad rá...
2015-10-04 07:04:42, Hírek, Aktuális Bővebben
Sztárportré - Pély Barna
Pély Barna: Vágy ökumenikus vagyok. Mindenki vágyhat bármire, de én nem vágyhatok arra, hogy arra vágyjanak amire én. Kb. 12 évvel ezelőtt, az egyik legfontosabb döntésem...
2015-10-04 06:53:16, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hétfőtől október 18-ig lehet szavazni az Év fájára, amelyet ebben az évben is 15 fa közül választhatnak ki onl...
Bővebben >>