Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Boglárka napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Egészségügyi honvédő séta gárdajelmezben
A biztonságérzet javítása érdekében „egészségügyi sétát" tett a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) néhány tagja Komlón - tudta meg a pecsiujsag.hu. A szervezet helyi vezetőj...
2015-07-31 20:40:31, Hírek, Aktuális Bővebben
Megnyílt a régi röszkei határátkelőhely
A napokban írtunk róla, hogy bizonytalan a régi röszkei határátkelőhely megnyitásának időpontja, azonban ma Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a megnyitási c...
2015-07-31 18:14:51, Hírek, Aktuális Bővebben
Ukrajnában tombol az ingyen magyar nyugdíjláz
A Kárpáthír szerint az Ukrán Állami Nyugdíjalap Beregszászi Kirendeltségének igazgatója, Kardos Sándor az Ukrajnából Magyarországra áttelepülők nyugdíjügyeiről tartott tá...
2015-07-31 18:11:49, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egymillió látogató szórakozása és gyógyulása, több tucatnyi gyönyörű, hatalmas fa, egy élhető környék és ötven...
Bővebben >>