Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csaba napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Erdei Piac - Kóstolj és kirándulj!
Új kezdeményezéssel állt elő a Pilisi parkerdő Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Budakeszi és Budajenő közötti országútnak a hidegvölgyi erdészháznál nemrég kial...
2015-07-06 19:19:38, Hírek, Aktuális Bővebben
Tahósági rekordot döntött L. Simon László
Természetesen a sajátját sikerült túlszárnyalnia az arrogáns lekezelési államtitkárnak, amikor az MSZP elnökének riposztozott ma a Parlamentben a vasárnapi nyitva tartási...
2015-07-06 19:10:35, Hírek, Aktuális Bővebben
Lassan négyszáz forint lesz a benzin literenkénti ára
Bruttó 4 forinttal emelkedik a 95-ös benzin literenkénti ára szerdán, a gázolajé nem változik.
2015-07-06 18:58:14, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A jelen kórházi ellátásra a mai napig jellemző, ’60-as, ’70-es évekbeli eszközökből összeállított sátorral d...
Bővebben >>