Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tekla napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
"Lovak és a lóerők viadala Karcagon"
Szent Mihály-napi karcagi események
2014-09-22 22:05:29, Hírek, Aktuális Bővebben
Sikeres volt a Kereki Tojás és Szüreti Fesztivál
A város önkormányzata 2014 szeptember 19-20-án rendezte meg a már nagy hagyománnyal rendelkező Kereki Tojás és Szüreti Fesztivált. Az időjárás is kegyesen hozzájárult e n...
2014-09-22 21:20:18, Hírek, Aktuális Bővebben
Kerékpáros felvonulás az Autómentes Napon
Szeptember 22-én, hétfőn „A mi utcánk, a mi jövőnk” jelmondattal rendezték meg a város főterén az Autómentes Napot. A rendezvény alkalmával reggel hét órától 17:00 óráig ...
2014-09-22 20:49:24, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vajon hányan gondolnak arra ropi, nutella, vagy nutellás ropi, csipszek, vagy csokoládék fogyasztása közben, h...
Bővebben >>