Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Malvin napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Orbán a bankbitorló nacionalista - Külföldi sajtó hazánkról
A Handelsblatt című német üzleti lap a devizahitelek forintra váltásának tervéről közölt kommentárt egyik mostani számában. A Le Monde című francia balliberális napilap s...
2014-10-01 18:26:12, Hírek, Aktuális Bővebben
Betonváros helyett – zöld város
Több zöldfelületet és kevesebb térkövet szeretne Debrecenben az Együtt a Korszakváltók Pártja. Ennek bizonyítására virágot ültettek a Bem téren.
2014-10-01 17:28:38, Hírek, Aktuális Bővebben
A nemzeti kereskedőház menti az almát
Felvásárol 26,5 ezer tonna feldolgozott almát a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. azoktól a feldolgozóktól, akik igazolni tudják, hogy a termelőktől kilogrammonként legalá...
2014-10-01 16:29:17, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szeptember 27-én szombaton Szent Mihály napja alkalmából egész napos programsorozat várja a helyieket és a vár...
Bővebben >>