Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
A családi ünnep menedéke a mindennapok rohanó világában
Mindannyian ünneplünk. Valamit, valahogyan. Karácsony közeledtével különösen aktuálissá válik ez a téma. De mit is jelent számunkra az ünnep, az ünnepi szokások, a készül...
2014-12-18 14:38:01, Hírek, Aktuális Bővebben
Matolcsy civilekkel nem áll szóba
Hiába faggatóznak a civilek, Matolcsyéktól semmitmondó válaszok érkeznek azzal kapcsolatban hogyan bánik majdnem kétszáz milliárd forinttal a Magyar Nemzeti Bank.
2014-12-18 13:40:11, Hírek, Aktuális Bővebben
Az agglomerációs települések vezetői nemet mondtak az autópályadíjra
21 település vezetője utasítottak el azt, hogy az M0 egyes szakaszai fizetőssé váljanak.
2014-12-18 13:06:42, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szombaton 11 órakor mutatják be az új darabot a Kövér Béla Bábszínházban.
Bővebben >>