Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Virág napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Einstand: Pintér is, Lázár is a budai Várból tekint le a népre
Erősíteni kell a budai Vár kormányzati funkcióit - hangsúlyozta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés Kulturális bizottságának szerdai ülésén, ...
2015-11-26 20:30:29, Hírek, Aktuális Bővebben
Soha nem írtam levelet a Télapónak, most pótolom
Tudod kedves Télapó, hülye dolog ez, hogy 47 évesen levelet írok neked, de hátha… 250 db mikulás csomagra lenne szükség Boldogkőújfalura. Gondold csak el Télapó, hogy me...
2015-11-26 19:10:05, Hírek, Aktuális Bővebben
Kecskemét közgyűlésének novemberi döntései
A közgyűlés ülésének fontosabb döntései:
2015-11-26 17:33:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
25 éve, hogy Várpalotán is megalakult az önkormányzat. A tanácsi rendszert felváltotta egy sokkal szélesebb jo...
Bővebben >>