Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Új helyen intézhetőek a lakáscélú állami támogatással kapcsolatos ügyek
A fővárosi és megyei kormányhivatalok hatáskörébe kerültek április 1-jével a lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatósá...
2015-04-21 04:28:37, Hírek, Aktuális Bővebben
Rangos díjat kapott a Kecskemétfilm
A Cigánymesék rajzfilmsorozat A cigányasszony meg az ördög című epizódja elnyerte a velencei Cartoons on the Bay nemzetközi filmfesztiválon a Televíziós sorozatok fiatalo...
2015-04-21 04:23:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A Parlamentben nem állnak szóba a fogyatékos emberek képviselőivel
Az Országház postázójába most kapják meg országgyűlési képviselők névre szólóan azt a Nyílt Kérést tartalmazó levelet, melyet Kövér László megbízottjának nyújtott át a P...
2015-04-21 03:16:45, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Április 17-18-án a budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémia adott otthont az U21-es Magyar Kupa első fordulójának.
Bővebben >>