Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Rebeka napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Az új Kamaraszínházban tartotta az évadnyitót a kecskeméti társulat
Kedden délelőtt tartották a Katona József Színház 120. színházi évadnyitóját, mely ezúttal is - lehet mondani, hogy már hagyományosan - Kiss Jenő színművész produkciójáva...
2015-09-02 21:11:16, Hírek, Aktuális Bővebben
Átadták az SOS falunak gyűjtött könyveket a Malomban
Véget ért a Malom Központban az a jótékony célú akció, amelyet a Malom Központ a Libri Könyvesbolttal közösen az SOS Gyermekfalu lakóinak megsegítésére folytatott auguszt...
2015-09-02 20:52:13, Hírek, Aktuális Bővebben
Fórumot rendeztek Kecskeméten a Nemzeti Vízstratégiáról
A Kvassay Jenő Terv 2015, azaz a „Nemzeti Vízstratégia Bemutatása és Társadalmi Véleményezése" témakörben rendeztek szerdán területi fórumot a BÁCSVÍZ Zrt. konferencia te...
2015-09-02 20:44:47, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Tudományos Akadémia hétfői közleménye szerint kellemetlenséget okozhatnak, de semmilyen egészségügyi ...
Bővebben >>