Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma László napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Varga Mihály Magyarország uniós jövőjéről elmélkedett
Az idei és a jövő évi költségvetésen sem kell módosítani a britek Európai Unióból való kilépése miatt - mondta a nemzetgazdasági miniszter a Világgazdaságnak adott interj...
2016-06-27 18:00:15, Hírek, Aktuális Bővebben
A Hősök terén köszönthetik a szurkolók a magyar válogatottat
A szurkolók hétfőn este a Hősök terén köszönthetik a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott tagjait – értesült az MTI..
2016-06-27 16:40:17, Hírek, Aktuális Bővebben
Most kell szerénynek lenni
Most kell szerénynek lenni! – ezt posztolta Orbán Viktor kormányfő a magyar csapat egyik sikeres EB-mérkőzését követően. A miniszterelnöknek igaza van, ideje szerénynek l...
2016-06-27 05:19:13, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Lois Viktor Munkácsy-díjas képzőművész kiállítása látható péntektől a szentendrei Ferenczy Múzeumban Megalázot...
Bővebben >>