Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kinga, Kincső napja van.
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál
2013-05-13 10:47:17
HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

HÍRHATÁR.hu – A központi hírportál

Elindult az ország legnagyobb és legszervezettebb regionális szerkesztőségi és tudósítói hálózatával rendelkező hírportálja a HÍRHATÁR.hu!


Közel 70 regionális szerkesztőség, majd’ 200 tudósító az ország minden pontján!  

 

Az immáron három éve civil kezdeményezéssel létrehozott független hírszolgáltató a HÍRHATÁR.hu lapcsoport, mára az ország legnagyobb és legszervezettebb hálózatává nőtte ki magát. A kezdetben kizárólag regionális információk szolgáltatására berendezkedett médium, most elindította a központi híroldalát a www.hirhatar.hu domain név alatt.

 

A központi szerkesztőség, az országos tudósítói hálózatra támaszkodva a lehető legszélesebb körben, a lehető leggyorsabban és leghitelesebben tud tájékoztatni bármilyen, az érdeklődésre számot tartó történésről, eseményről, legyen az közélet, politika, kultúra, bulvár, vagy sport.

 

A HÍRHATÁR.hu legfontosabb célkitűzése, hogy nagy hangsúlyt fektessen a szociális és társadalmi problémák feltárására, bemutatására.

 

A HÍRHATÁR.hu az a lap, amelyik nem csak bemutatja az esetleges problémákat annak érdekében, hogy olvasottsági hasznot húzzon belőle, hanem igyekszik utánajárni és megkeresni a megoldást a feltárt problémákra.

Utoljára frissítve: 2013-05-13 16:11:52

További híreink
Büntetőbíróság elé állhat a BKK vezére
Bizonyíték szándékos eltüntetése, súlyos testi sértés, melyet foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés előz meg, garázdaság, hivatali kötelezettségek elmul...
2014-07-24 17:17:37, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már a rendőrség is vizsgálja a bólyi címerezést
A Bóly környékén kukoricacímerezéseknél foglalkoztatottak munkaszerződéseit és munkakörülményeit július 17-én kezdte vizsgálni a Baranya Megyei Kormányhivatal. Még a pécs...
2014-07-24 16:21:07, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lezuhant az Air Algerie repülőgépe
Az afrikai légitársaság menetrendszerinti járata 50 perccel Burkina Faso fővárosából való felszállása után eltűnt a radar képernyőiről.
2014-07-24 16:16:09, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az új mobilparkolási egységes nemzeti rendszer jobban teljesít: Drágább, rosszabb, jogszabályellenes! Bravó Fi...
Bővebben >>