Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Hitler-túrán a magyar neonácik – hüledezik a német sajtó
2015-08-11 19:10:57
Hitler-túrán a magyar neonácik – hüledezik a német sajtó

Hitler-túrán a magyar neonácik – hüledezik a német sajtó

Információik szerint a túra csütörtöktől vasárnapig tart, és meglátogatják egyebek mellett a bécsi művészeti akadémiát, egy alsó-ausztriai katonai múzeumot, és Hitler szülőhelyét Braunauban. Minderre két helyi antifasiszta szervezet is figyelmeztet, és követelik a hatóságoktól, hogy akadályozzák meg a "barna bevásárlókörutat". Németországban Landshutban (Hitler ott volt börtönben és ott írta a Mein Kampfot), Nürnbergben, Münchenben és Berchtesgadenben, a "sasfészek" helyszínén számítanak a náci túrázók megjelenésére.

 

Az antifasiszták felhívták a figyelmet, hogy a Vér és Becsület szervezetet Németországban betiltották, a számlájukra gyilkosságok és támadások írhatók, közölte a hírügynökség.

 

A magyar Vér és Becsületet egyébként ugyancsak betiltották, de Pax Hungarica néven gyakorlatilag változatlanul működnek tovább.

 

(forrás: vs.hu)

 

 

Utoljára frissítve: 2015-08-12 16:12:36

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>