Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Hogy mivan..?!: Szél szerint Polt a helyén maradhat a Fidesz bukása után is
2018-03-21 14:01:14
Hogy mivan..?!: Szél szerint Polt a helyén maradhat a Fidesz bukása után is

Hogy mivan..?!: Szél szerint Polt a helyén maradhat a Fidesz bukása után is

A 168ora.hu beszámolója szerint kijelentette: a kormány rendszere addig működik, amíg jön a pénzutánpótlás, de nem képes a saját lábára állni, a gazdaság folyamatosan a külső betáplálástól függ. A nemzeti együttműködés rendszere a korrupcióra épül - folytatta -, de ha elzárják a csapokat, kártyavárként omlik össze. A földprivatizációt földrablásnak nevezte, hozzáfűzve, bárki kerül kormányra, ha nincs közös földvagyonunk, a kormány keze meg lesz kötve.

 

Szél Bernadett mindezek miatt is átláthatósági szabályokat sürgetett, például nyílt kampányszámlát. Az korrupcióellenes törvények mellett független igazságszolgáltatást is szorgalmazott, megjegyezve a legfőbb ügyészről, ha Polt Péter egy kormányváltás után hajlandó lesz elvégezni a munkáját, és nem csak a fideszesek szennyesét akarja tisztára mosni, akkor maradhat, ha nem, akkor szakmailag alkalmatlan és távoznia kell.

 

Az LMP társelnöke az ellopott pénzek visszaszerzésére is ígéretet tett. Azt üzente a fideszes politikusoknak, nem lehet majd távozni az ellopott forrásokkal.

 

A Magyar Nemzetnek december 7-én adott interjújában még így nyilatkozott: „Hadházy Ákos szerint már annyi információ került nyilvánosságra, hogy ha tisztességgel ezeket fókuszba tudnánk helyezni, akkor a nyomozások megindítását nem lehetne megúszni. De nem ez a cél, hanem hogy Polt Pétert el kellene mozdítani, ebben nincs vita.”  

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Húsvétvasárnap kell majd a nyári időszámításra átállni, és ennek a sok negatív következménye mellett van egy k...
Bővebben >>