Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Magdolna napja van.
Hogyan lehet összehasonlítani a költöztetés árakat?
2024-06-18 13:11:32
Hogyan lehet összehasonlítani a költöztetés árakat?

Hogyan lehet összehasonlítani a költöztetés árakat?

Hogyan kérjünk árajánlatot?

 

Annak érdekében, hogy a Promove-nál is elérhető költöztetés tervezésére a lehető legpontosabb árajánlat érkezzen, a költöztetendő holmik pontos számbavétele szükséges. Ezt kell tehát legelőször megtenni, mielőtt az árajánlatokat bekérnénk. Össze kell írni azt, hogy milyen és mekkora bútorok fognak költözni, jelezni kell a nagy háztartási gépeket, külön kitérve arra, ha valamelyik extra méretű vagy súlyú. 

 

A listába kerüljenek bele az elektronikai eszközök, például a tévék, a számítógépek, ezek speciális bánásmódot igényelnek. Tippeljük meg azt, hogy körülbelül hány zsákot és dobozt fogunk megtölteni a ruhákkal, könyvekkel, dísztárgyakkal, konyhai, fürdőszobai eszközökkel és minden más tárggyal, amit el szeretnénk vinni magunkkal.

 

Mire kell még figyelni, mielőtt árajánlatot kérnénk?

 

Ha sikeresen meg lett írva a lista, akkor sem kell hátradőlni, ehelyett át kell gondolni azt, hogy szükség van-e esetleg speciális szolgáltatásokra? Vannak-e költöztető dobozaink, vagy ezt is a költöztető cégtől szeretnénk megrendelni? Mi magunk csomagolnánk, vagy rábízzuk ezt a vállalkozásra? Készen állunk-e a bútorok lapra szerelésére, vannak-e ehhez szerszámaink és megvan-e az összeszerelési útmutató, vagy ez is inkább legyen a költöztetők feladata?

 

További kérdések is felmerülnek, például az, hogy minden holmit el akarunk-e vinni, vagy egyúttal szelektálunk és a felesleges bútorokat, lomokat, ruhákat, használati tárgyakat inkább lomtalanítanánk és megszabadulnánk tőlük? Ezek a kérdések rendkívül fontosak a költöztetési árajánlatok kérése előtt.

 

Az árajánlatok összehasonlítása

 

Ahhoz, hogy a különböző szállító cégek közül sikerüljön kiválasztani azt az egyet, aki végül a megbízást kapja, minden fenti paramétert jelezni kell, így amikor megérkeznek a különböző ajánlatok, akkor már azonnal ki tudjuk szűrni azokat, amelyek nem kínálnak számunkra olyan szolgáltatást, amire szükségünk van, például nem vállalnak csomagolást, lomtalanítást vagy bútorszerelést.

 

A megmaradt árajánlatok összehasonlítása sem egyszerű, mivel vannak, akik fix díjas, vannak, akik óradíjas és vannak, akik kiszállási díj plusz kilométer díjas ajánlatot adnak, de egy kalkulált végösszeget mindenképpen fogunk kapni. 

 

A végső döntés meghozatalának alapját semmiképpen ne a végösszeg adja, hanem utána kell nézni a cégek referenciájának, megbízhatóságának, el kell olvasni a róluk írt véleményeket és értékeléseket és a honlapjukon található információkat. Mindezeket összevetve szülessen meg a döntés, ami a lehető legoptimálisabb lesz számunkra.

További híreink
A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
Pálffy István tartalékos katona szeretett volna lenni, de a kora miatt végül nem vágott bele a Magyar Honvédség felvételi folyamatába, a polgárőrséget viszont már a pandé...
2024-07-21 08:58:27, Hírek, Színes Bővebben
Már szüretelik a Jázmint Pécsen
Sok évre visszatekintve ebben az esztendőben kezdődött meg legkorábban a szüret a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetében.
2024-07-20 02:22:43, Hírek, Színes Bővebben
Baranya önellátó dinnyéből
Baranyában annyi dinnye terem, ami elegendő mennyiség a vármegye lakóinak a szezon végéig.
2024-07-19 22:11:03, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Dél-Amerika első legmagasabb biobiztonsági laboratóriumának megvalósításában nyújtanak szakmai segítséget a Pé...
Bővebben >>