Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Hoppá: A DK szerint Orbán testvére is offshore-lovag
2017-10-09 16:00:20
Hoppá: A DK szerint Orbán testvére is offshore-lovag

Hoppá: A DK szerint Orbán testvére is offshore-lovag

Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a takarítást most éppen a saját testvérénél kéne végeznie, akiről kiderült, hogy egy adóparadicsomban, a Brit Virgin-szigetekre bejegyzett cég társtulajdonosa.

 

A vállalkozás saját üzleti beszámolója szerint egy kazah vonat összeszerelő üzemmel, továbbá csecsenföldi és nigériai partnerekkel állt, vagy áll kapcsolatban.

 

Az Orbán család életében most már rendszerszerű, hogy olyan vállalkozásokban vesznek részt, amelyekből Magyarországnak semmilyen adóbevétele nem származik. Korábban Orbán vejéről derült ki, hogy off-shore ügyekben érintett. Tiborcz István egy ugyancsak a Brit Virgin-szigetekre bejegyzett cégnek adta el egy ingatlancégben való részesedését.

 

Ennyit ért Orbán ígérete, ennyit ér Orbán szavahihetősége - állapítja meg a DK alelnöke. A család egy része itthon nem adózik, miközben 27 százalékos áfával sanyargatja a magyarokat, ők külföldre menekítik üzleteiket és bevételeiket.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az esküvő kapcsán a vőlegény öltözékéről nem beszélünk eleget. Pedig a menyasszony mellett a vőlegény az esemé...
Bővebben >>