Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Horogkeresztények: Mosolyalbum Orbánnal és neonáci barátaival
2018-09-07 13:01:02
Horogkeresztények: Mosolyalbum Orbánnal és neonáci barátaival

Horogkeresztények: Mosolyalbum Orbánnal és neonáci barátaival

Aztán Európa jövőjéről kiderül, hogy belga neonáci csürhe, akik jópofa fotókkal szeretik szórakoztatni magukat: egyiken például szeneslapát, rajta földről összeszedett hamu, s a kép fölött felirat: Hogyan szedjünk fel zsidó csajokat.

 

A TEK ellenőrzése nélkül aligha találkozhattak ezek a magyar miniszterelnökkel, s aligha diskurálhattak vele. De ha mégsem tudták, kik ezek, ma már mindenki tudja, kikkel parolázott a magyar miniszterelnök, s kiket nevezett a jövő letéteményeseinek.

 

Orbánnak még maradt két napja, hogy Ros hásáná előtt elnézést kérjen zsidó honfitársaitól és minden tisztességes embertől. Kivéve persze, ha a belga keretlegényekkel szimpatizál, velük ért egyet, s ténylegesen bennük látja Európa jövőjét.

 

Vagy-vagy. Harmadik út nincs – még ha birodalom volt is.

 

A mai napon az alábbi bejelentést tettem a Tett és Védelem Alapítvány online jogsegély oldalán:

 

„Tisztelt Tett és Védelem Alapítvány!

 

Élve az Önök biztosította lehetőséggel, ezúton kívánok bejelentést tenni Orbán Viktorról, Magyarország miniszterelnökéről.

 

Orbán Viktor a nyár folyamán, Tusványoson, belga fiatalokkal találkozott, s a vidám találkozás felvételei bejárták a hazai sajtót. A találkozó során kedvesen elbeszélgettek, fényképezkedtek, s a miniszterelnök hangsúlyozta, hogy kezükben van a jövőjük. „Stand up and fight!” – adta meg miniszterelnöki útmutatóját a fiataloknak Orbán Viktor.


 

Tételezzük föl, hogy Orbán Viktor nem volt tisztában azzal, kikkel folytatott baráti beszélgetést. Ám közel 24 órája mindenki tudja, nagy valószínűséggel maga Orbán Viktor is, hogy Tusványoson belga neonáci fiatalokkal parolázott, s őket látta el jó tanácsaival.

 

Olyan neonácikról van szó, akik – mint ez kiderült -, örömmel szórakoztatják magukat különféle fotókkal, például Hitler portréjával, avagy olyan felvétellel, amelyen egy szeneslapát látható, a lapáton földről felszedett hamu, s a kép fölött felirat: Hogyan kell felszedni zsidó csajokat („How to pick up Jewish chicks”).

 

Vagyis már tudható, hogy Orbán Viktor belga neonácikkal találkozott, akik a Soa rettentő tragédiájából viccet csinálnak, megsértve ezzel az áldozatok emlékét, fittyet hányva az emberi civilizáció alapértékeire, tréfát űzve az emlékezet legemberibb kötelességéből, s méltóságukban alázva meg azokat a tisztességes embereket, akik a holocaustról és minden népirtásról Orbán Viktor beszélgető partnereitől eltérő módon gondolkodnak.

 

A magam meggyőződése szerint Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének, az ország második legfőbb közjogi méltóságának, aki a zéró tolerancia elvét vallja, meg kell szólalnia. Világossá kell tennie, hogy számára elfogadhatatlanok ezek a nézetek, s el kell határolódnia a belga neonáciktól, nyári beszélgetőpartnereitől.

 

Ha nem teszi meg, s hallgat, az annak a kifejezése, hogy a vidám, mosolygós képeken hasonlóan gondolkodó és hasonló világnézetet valló elvbarátok láthatók, a belga neonáciktól Orbán Viktorig, Magyarország miniszterelnökéig.

 

Őszinte érdeklődéssel várom az Önök véleményét és bölcs állásfoglalását!

 

Gábor György”

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>