Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Hosszú agónia után végleg megszűnik a 168 Óra hetilap
2022-08-27 14:08:43
Hosszú agónia után végleg megszűnik a 168 Óra hetilap

Hosszú agónia után végleg megszűnik a 168 Óra hetilap

 

„A (168 Óra) hetilap a digitális térben viszi tovább eddigi szellemiségét. Ezzel párhuzamosan új, digitális alapokra kerül a 168 Óra hetilap archívuma: a fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben kereshetővé válik a több mint három évtizednyi évfolyam minden száma” – írták.

 

A Pesti Hírlap megjelenését a kiadó továbbra is szünetelteti, miközben "folytatódik a korábban bejelentett, online tartalmi fejlesztés".

 

A hetilap digitális átállását a főszerkesztő és helyettese koordinálja, a 168 Óra hetilap jelenlegi előfizetői választhatnak a kiadó új, digitális előfizetése vagy a kártalanítás között, írták még a közleményben. Emlékezetes, két hónappal azután, hogy elbocsátották a 168 Óra teljes belsős stábját (összesen kb. 15 embert), majd az átszervezések miatt felmondott a főszerkesztő, a lap új vezetőt kapott július közepén: Szombathy Pál, az Index 2020 nyarán, majdnem a teljes szerkesztőség távozása után kinevezett főszerkesztője kapta meg ezt a posztot a 168 Óránál is. Sztankóczy András, aki Szombathyval egy időben vezető szerkesztőként és stratégiai igazgatóként érkezett az Indexhez, szintén csatlakozott a 168 Órához, ő főszerkesztő-helyettesként.

 

Szombathyék 2020 novemberében távoztak az Index.hu-tól, miután az Indamedia Network Zrt. megvette az Index.hu-t kiadó cég részvényeit az azokat eddig birtokló alapítványtól, így a lap betagozódott az Indamedia-csoportba.

 

A médiacsoport közleményében azt írta: a Pesti Hírlap megjelenését a kiadó továbbra is szünetelteti, miközben „folytatódik a korábban bejelentett, online tartalmi fejlesztés”.

 

A Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. azt állítja, bíznak benne, „hogy a gazdasági környezet normalizálódását követően ezek az újságok is visszatérnek nyomtatásba is”.

 

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Még el sem indult igazán az év, máris megérkezett a piacra egy csúcskategóriás készülék, amelynek több funkció...
Bővebben >>