Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Ideje elkobozni Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és a többi oligarcha teljes vagyonát
2022-07-17 17:37:43
Ideje elkobozni Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és a többi oligarcha teljes vagyonát

Ideje elkobozni Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és a többi oligarcha teljes vagyonát

A gazdasági világválságig persze kaptunk annyi pénzt Brüsszeltől, hogy még az is belefért, hogy egy végtelenül buta gázszerelő 10 év alatt az ország leggazdagabb emberévé váljon, és vagyona gyorsabban növekedjen, mint Mark Zuckerberg vagyona, azonban a válság berúgta az ajtót.

 

Most, hogy az Orbán-kormány alsóhangon egymillió magyar ember rezsijét tervezi brutálisan megemelni, most, hogy 450 ezer kisvállalkozó költségeit emelik duplájára-triplájára, most, hogy a légitársaságokat, telekommunikációs vállalatokat, bankokat, biztosítókat egy közgazdaságtanilag nem létező fogalom szerint sarcolnak meg, talán ideje, hogy a nemzet oligarchái visszaadják azt, ami nem az övék.

 

Ha Orbán nem szeretne idő előtt megbukni, akkor muszáj lesz pénzt előteremtenie, a rezsicsökkentésre, a nyugdíjakra, az infláció megállítására, a pedagógusok, rendőrök, ápolók béremelésére. Brüsszel nem ad, Brüsszel teljesen érthetően megelégelte, hogy amit adott, abból Mészáros, Tiborcz és a többiek gazdagodtak. Onnan már nem fog jönni pénz.

 

A lakosságot sem lehet a végtelenségig nyúzni, ha elég sok ember lesz az országban, akinek nem lesz vesztenivalója, az gyorsan a mostani helyzet eszkalálódásához vezethet, sok százezer elégedetlene ember pedig percek alatt söpörhetik el a kormányt, és az Orbán-rendszert.

 

Orbán Viktornak egy választása maradt, ha hatalmon akar maradni: vissza kell venni a pénzt az összes oligarchától, az utolsó fillérig. Nem túlzás, hogy ezermilliárdokról beszélünk, ezeknél a bűnözőknél ott van az a pénz, ami egyrészről a miénk, másrészről segítheti az országot, hogy átvészelje ezt a nagyon nehéz időszakot.

 

Itt az idő, hogy visszavegyük a pénzünket Mészáros Lőrinctől és barátaitól. Most, vagy soha.

 

Vági Márton – baon.hu

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2022-07-17 17:49:54

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>