Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Luca napja van.
„Ideje végrendeletet írnom...”: Lendvai Ildikó nyilvánosan bejelentette, hogy elérkezett a végzete
2017-10-07 12:00:46
 „Ideje végrendeletet írnom...”: Lendvai Ildikó nyilvánosan bejelentette, hogy elérkezett a végzete

„Ideje végrendeletet írnom...”: Lendvai Ildikó nyilvánosan bejelentette, hogy elérkezett a végzete

„Most aztán végem. Likvidálható (likvidálandó?) vagyok, Földi László kormányzati nemzetbiztonsági fő-fő szakértő megmondta. ’Kollaboránsok, hazaárulók, nincs jogállásuk, szabadon likvidálhatók’ a menekülteket segítő szervezetek tagjai.

 

Ez itt a töredelmes vallomások ideje.

 

A nagy menekülthullám idején bekapcsolódtam a Migration Aid munkájába, igen fontos szendvicskenő és adományszortírozó beosztásban, sőt azóta is kapcsolatom van a szervezetből kinőtt, már nemcsak a menekülteknek, hanem a hazai szegényeknek segítő csoportokkal. Szörnyű, de még a határmenti táborok egyikébe is segítettem élelmiszert vinni. Nem beszélve arról, hogy eljárok az Amnesty International és más jogvédő szervezetek rendezvényeire, még tüntettem is velük. Tuti, hogy ez már halmozott likvidálási ok. Ideje végrendeletet írnom. De minden rosszban van valami jó. Mennyivel rövidebb és egyszerűbb munka ez nekem, mint ha mondjuk Mészáros Lőrinc és egyéb barátok, rokonok, üzletfelek válnának a kérlelhetetlen Földi László célpontjává..!!”

 

Földi az Echo TV Informátor című adásában adott interjút. A migrációról és a segítő civilszervezetekről így nyilatkozott:

 

„Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

További híreink
Az ÁSZ indítson vizsgálatot a Fidesz ellen, tiltott pártfinanszírozás miatt
Az MSZP képviselői az Állami Számvevőszéknél feljelentést tesznek a mintegy 30 millió forint közpénzből, a XVIII. kerületben kiadott fideszes kiadvány miatt – fogalmazta ...
2017-12-12 16:00:16, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Kútból mentették ki Vacit a tűzoltók
Beszakadt a kútfedél egy kutya alatt december 12-én, kedden reggel egy családi ház udvarán Adonyban.
2017-12-12 13:01:07, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Orbán szentesítette az antiszemitizmust az Országházban – több százan tiltakoznak
Orbán Viktort hétfőn a parlamentben újságírók kérdezték, mi a véleménye a sorosos-disznós poénról, amit fideszes kollégája, Pócs János posztolt a hétvégén s egy megperzse...
2017-12-12 11:09:48, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Zsolnay Örökségkezelő, a Pécsi Egyházmegye és a Rotary Klub Pécs Advent idején közel 150 programmal várja a...
Bővebben >>