Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Idén többen haltak meg AIDS-ben Magyarországon
2016-12-03 15:45:41
Idén többen haltak meg AIDS-ben Magyarországon

Idén többen haltak meg AIDS-ben Magyarországon

Több mint 1600 fertőzöttől kell rendszeresen vért venni, a gyógyszerezést kontroll alatt tartani. Nagy kihívás az orvosoknak, hogy az emberek többsége nem jár szűrésre, ezért minden évben kerülnek végstádiumos betegek hozzájuk.

 

2016-ban valamivel többen haltak meg Magyarországon AIDS-ben, mint tavaly. A betegség elleni küzdelem elleni világnapon készült interjú dr. Szlávik Jánossal, a Szent László Kórház főorvosával, aki a legújabb eredményként értékelte, hogy elkezdődik a végleges gyógyítás korszaka. Ma már zajlik azoknak a gyógyszereknek a kipróbálása, amikkel megpróbálják valóban véglegesen kiirtani az emberi szervezetből a HIV-vírust.

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>