Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Így formázd a hajad nyári bulikra, fesztiválokra
2022-06-15 12:34:59
Így formázd a hajad nyári bulikra, fesztiválokra

Így formázd a hajad nyári bulikra, fesztiválokra

Ünnepek közeledtével nemcsak az öltözködésre, de a hajformázásra is nagyobb hangsúly kerül, igyekszünk a hétköznapitól eltérő frizurát, öltözékeket választani, nincs ez másképp a nyári fesztiválszezonban sem, annak is minden évben megvan a maga divatja. A férfiak számára a frizura, a haj legalább akkora jelentőséggel bír, mint a nőknél, még ha sokan nem is tulajdonítanak neki napjainkban akkora fontosságot.

 

Korok és férfi frizuradivatok

 

Napjainkban a férfi hajápolás éppen olyan természetes dolog egy magára adó, igényes férfi számára, mint a nőknek. A #Barba Italiana természetes összetételű hajformázói hozzájárulnak a tökéletes frizura elkészítésén keresztül a magabiztos megjelenésedhez. 

 

A férfiak hajviselete is rengeteg változáson ment át a különböző korokban. A férfi hajkoronának szimbolikája van, amely korszakonként, népcsoportonként változott, különbözött, de minden esetben kifejezett valamit: hatalmat, befolyást, vagyont, alávetettséget, lázadást.

 

Esztétikai jelentőségét sem hagyhatjuk ki, egy jól megválasztott frizura ugyanis maximálisan képes kiemelni, meghatározni az arc karakterisztikáját. 

 

Persze a fránya genetika miatt, haj hiányában sok pasi kénytelen már fiatal korában lemondani a divatos frizurákról. Számukra jó hír, hogy a kopasz férfiakat a nők szexinek és macsónak tartják, és sokaknak kimondottan jól is áll a kopaszság, gondolj csak Dwayne Johnsonra, Jason Stathamre, Bruce Willisre. 

 

Nyári frizurák

 

Nyáron előnyt élveznek a férfiak körében is azok a frizurák, amelyek jól szellőznek, amelyeket könnyű rendben tartani, formázni. A vízparti, valamint a buliprogramok gyorsan elkészíthető, természetes hatású frizurát kívánnak.

 

Egy jó frizura alapja az adottságoknak, időjárásnak megfelelően gondosan ápolt haj. Másféle kezelést, formázást, odafigyelést igényel a haj télen, és másmilyet nyáron, amikor az UV-sugárzás ellen kell védekezni. Ekkor előtérbe kerülnek a vizes hatású frizurák, illetve azok a kényelmes hajviseletek, amelyek még a legnagyobb melegben, a sós tengervízben, párás időben is stílusosan hordhatók, így egy nyaralás, egy fesztiválozás, rendszeres bulizás alkalmával is mutatósak maradnak. 

 

A 0. lépés, a tökéletes hajápolás

 

A haj, a fejbőr egészségének megőrzésére különös gondot kell fordítani, hiszen ez minden frizura alapja. Fontos, hogy minden esetben a hajtípusodnak megfelelő hajápolót használj, amely lehetőleg természetes összetevőket tartalmazzon. 

 

Az ünnepi alkalmak, így a nyári partyk, fesztiválok kötelező kellékei a különféle hajformázók: a zselék, paszták, lakkok. Azt már a frizurád és a hajtípusod dönti el, melyiket használd, de soha ne ess túlzásba!

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>