Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Henrik napja van.
Ilyen fáin stadiont csak a legtutibb diktátorok tudnak építeni
2019-11-17 13:41:32
Ilyen fáin stadiont csak a legtutibb diktátorok tudnak építeni

Ilyen fáin stadiont csak a legtutibb diktátorok tudnak építeni

A megnyitó ünnepségen a korrupcióelleni harc robotosai, Michel Platini és Sepp Blatter is ott voltak, azt nem tudom, hogy az imázsfilmjükben Alyev leveszi-e a tornácán a kecskebőrt, hogy aztán jobbal kapásból rúgja át az összes lehetséges dosztoprimecsátyelnosztyi Baku-n keresztül a stadionba, de nem lepne meg.

 

Pénteken az uruguayi csapat verte diszkréten bucivá a magyar válogatottat, mert sajnos a stadionhoz még nem adnak futballkultúrát. Hétévesen sokszor játszottam le gombfociban azt a híres első világbajnoki döntőt, amikor az uruk, a Fekete Márvánnyal, José Andradéval és a félkarú Héctor Castroval verték meg az argentíneket, ahol Guillermo Stábile volt a Messi, ő volt az egyik első híres argentín idegenlégiós Olaszországban.  1929-ben a Ferencváros, Turayval, Toldival, Kohuttal,  Bukovi Mártonnal utazott Dél-Amerikába és barátságos mérkőzésen 3:2-re megverték Uruguayt, pedig azon a meccsen a későbbi világbajnoki csapatból játszott Ballestro, Scarone, Gestido és Fernandez (tegyük hozzá, egy hét múlva a visszavágón az uruguayi csapat győzött három nullra, de akkor már játszott Andrade, Castro és Mascheroni). Abban az évben a Ferencváros csak a második volt a bajnokságban a Hungária mögött.

 

190 milliárd forintba került a Puskás Ferenc József Csász. Kir. Aréna, de kicsire nem adunk, hiszen a magyar válogatott Andorra, Kazahsztán  és Luxemburg ellen is ki tudott kapni, és ez olyan nagy futballnemzeteknek sem sikerült, mint a brazil vagy az angol. 

 

 

Ráadásul nem elég, hogy a magyar nép kapott Orbán Viktortól személyesen egy ilyen szép ajándékot, hanem az osztrákok is. Miután Piliscsaba, a Nemzeti Bohócegyetem és a Corvinus együttesen nulla darab ERC grantet kapott a történelmében, Bécsbe vitte képzései nagy részét a CEU.  Azért a nulla mégiscsak egy nemnegatív szám, és Borsos Miklós sem a tizenötről mintázta a gyönyörű szobrát, a CEU pedig pont tizenöt ilyen grantet kapott, hát francnak kell ilyesmivel alázni a türk fajtestvériséget, amikor mellé is lehetne rúgni egy tizenegyest. Egyébként, majdnem baj lett, mert amilyen egy figyelmetlen volt a Gróf Lánczi András, egy Takács Károly nevű fiatalember csak kapott egy ERC-t, de aztán szerencsére Linköpingig kergették, hogy nézett volna ki, elrontja itten ezt a szép sorozatot.

 

 Mindenki boldog, a nemzet emelkedik, az Aréna büféjében négy euró a mangalicaízű szörp, énekeljünk el valami szépet az Ismerős Arcoktól, az Egészséges Fejbőrtől vagy a Kárpátiától. Mert van nekünk hagyományunk, mert a Horthy-rendszerben is ezüstérmes lett a fociválogatott a vébén, meg az Orbán-rendszerben sem. Megszokta ez az ország, hogy időnként elzavarjuk a  Bartók Béla, Wigner, Szilárd, John von Neumann belső négyest és leigazoljuk helyettük a Takaró II-t, Szilvay III-t, Megadját meg a Békésmarcit. Jó, hát ők nem győznek semmiben, de legalább rendes kipcsákvérű rohadtul tehetségtelen emberek (mondjuk ez az emberek kicsi túlzás, de ma nagyvonalú napom van) és ha belerakod őket egy kibaszott nagy vasbetontepsi közepébe, akkor a Holdról is lehet látni, hogy milyen jól megy nekünk.

 

Szerző: orulunkvincent.blog

 

További híreink
„Szabadstrandokat a Balaton körül” – holnap indul az MSZP kampánya
Július 16-án, csütörtökön indítja az MSZP „A Balaton mindannyiunké!” kampányát, amelyben felszólítja a kormányt és nyomásgyakorlással él: adja vissza a szabadstrandokat a...
2020-07-15 12:56:07, Hírek, Aktuális2 Bővebben
491 iskolában már biztosan lesz iskolarendőrség
Az Országgyűlés 2020. július 3-án fogadta el az iskolaőrség bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatot, így 2020. szeptemberében az erre kijelölt köznevelési és szakképzési...
2020-07-15 12:56:05, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A járványalapból lenyúlt 301 milliárdot a kormány
A kormány 301 milliárd forintot csoportosított át a koronavírus-járvány alatt létrehozott Gazdaságvédelmi Alapból – számolt be a keddi Magyar Közlönyben megjelent határoz...
2020-07-15 12:56:03, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Olvasom, hogy zsinagógába került Orbán Viktor neve. Történt ugyanis, hogy június 30-án új zsinagógát, vagyis „...
Bővebben >>