Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Ilyen is van: Életet mentett egy budapesti taxis
2017-10-13 10:56:40
Ilyen is van: Életet mentett egy budapesti taxis

Ilyen is van: Életet mentett egy budapesti taxis

A férfinak fekély van a lábán, ami a rossz vérellátás miatt csak nehezen gyógyult. „Elmentem bevásárolni, és éreztem, hogy baj lesz. A lábam fájt, zsibogott, alig tudtam járni. Ezért is hívtam taxit, hogy hazavigyen” – nyilatkozta a Blikknek a férfi.

 

A taxis pedig elmesélte, hogy amikor megérkezett a helyszínre, mondták neki, mindjárt jön az utasa, csak lassan tud járni. „Tíz perc várakozás után már keresni kezdtem, ekkor megláttam a tükörből egy imbolyogva, sántikálva közeledő embert. Odatolattam, hogy segítsek beszállni. Kinyitottam az ajtót, és láttam, hogy falfehér az arca.” Ekkor látta meg, hogy utasa lába vérzik, majd összeesik.

 

A volt mentőápoló azonnal cselekedett, mentőt hívott, majd megkezdte a beteg ellátását. „Nyomókötést tettem a lábára, és felemeltem, így csillapult a vérzés.” Ezzel megmentette utasa életét.

 

(forrás: blikk)

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:00, Hírek, Színes Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel e...
Bővebben >>