Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Inkább börtönbe megy, de „ezeknek” nem fizet az MSZP-alelnök
2019-02-20 09:03:37
Inkább börtönbe megy, de „ezeknek” nem fizet az MSZP-alelnök

Inkább börtönbe megy, de „ezeknek” nem fizet az MSZP-alelnök

A politikus Facebook-oldalán a következőképpen kommentálta az ítéletet:

 

„Kiszabták rám a büntetést a december 8-i Kossuth téri áttörés miatt. Eldönthetem, hogy 60 órát dolgozom közmunkán, vagy 10 napra lecsuknak. A diktatúra falában a félelem a habarcs! Márpedig én nem vagyok hajlandó félni! Ezektől!? Borsodi melós gyerek vagyok, nem ijedek meg a ’dicsőséges nagyuraktól’. Továbbra is teszem, amit a szívem diktál. A pártállami rendszernek is vége lett. Ennek is vége lesz egyszer. Ti kutyaütő Orbánok, Mészárosok és Rogánok! Ne aludjatok nyugodtan! Ütök még néhány szeget a NER koporsójába. Legalább a gyermekeimnek büszkén nézhetek a szemébe, ha megkérdezik: Apa te mit tettél?”

 

Hozzászólásra válaszolva Komjáthi jelezte, hogy „ezeknek” nem hajlandó egyetlen fillért sem fizetni. Ebben az esetben tíz napi (naponta hat órás) közérdekű munkára válthatja a bírságot, ellenkező esetben tíz nap szabálysértési elzárásra változtatják azt.

 

A politikusra azért rótták ki a pénzbírságot, mert az egyik Kossuth téri demonstráción be akart jutni a tüntetők elől kordonnal elzárt, más esetben mindenki számára nyitott területre. A rendőrsorfal ebben közfelháborodásra megakadályozta, Komjáthi Imre meg is sérült.

 

A szocialisták alelnöke korábban kijelentette, hogy polgári engedetlenségi akcióinak következményeivel tisztában van, vállalja értük a felelősséget, de teszi, amit tennie kell.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>