Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Rudolf napja van.
Intim „munkaruhával” dobálták meg a képviselők házát
2016-06-20 21:20:36
Intim „munkaruhával” dobálták meg a képviselők házát

Intim „munkaruhával” dobálták meg a képviselők házát

Mályi négy Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjét munkájuk miatt összehangolt, a tulajdonukat, otthonukat érintő fizikai támadás érte az elmúlt héten, emiatt feljelentést tettek a rendőrségen - közölte Sömjéni Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település héttagú önkormányzatának egyik érintett képviselője hétfőn az MTI-vel.

 

A képviselő négyük véleményét tolmácsolva azt mondta: "nyilvánvalóan meg akarnak bennünket félemlíteni."

 

Bejelentés alapján a község üdülőövezetében, a tó partján tartottak bejárást, ezután éjjel otthonukat, autójukat megdobálták gumióvszerekbe töltött fáradt olajjal, "minden úszott az olajban" - idézte fel.

 

A képviselő biztos abban, hogy nem randalírozó fiatalok merészkedtek erre, sokkal inkább azok - vagy az ő megbízásukból mások -, akiknek az érdekeit sérti a munkájuk. A fideszes képviselők ugyanis több olyan szabálytalanságot, jogszerűtlenséget tártak fel, amelyek sértik, sérthetik egyesek "érinthetetlenségét" - fogalmazott -, és bár ezeket a jogszerűtlenségeket többször szóvá tették önkormányzati üléseken, érdemi változás kevés esetben történt.

 

A feljelentést az MTI érdeklődésére megerősítette Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője: ismeretlen tettes ellen, rongálás vétsége miatt indítottak eljárást.

 

(kép: illusztráció)

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>