Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Ismert politikus is feljárt a megölt 19 éves örömlányhoz
2015-05-06 11:39:21
Ismert politikus is feljárt a megölt 19 éves örömlányhoz

Ismert politikus is feljárt a megölt 19 éves örömlányhoz

A Bors cikke és forrása továbbmegy: videofelvétel is készült az escort és a politikus együttlétéről.

 

A lap egy másik forrása úgy tudja, a Nancy becenevű lány telefonján is megvan a felvétel, egy tárhelyen mentette el. Azt írja még a lap, hogy a lányt a kisebbik szobában, a földön, meztelenül találták meg. Az arca felismerhetetlen volt a bántalmazás miatt. A térfigyelő kamerák ebben az időszakban nem működtek, így a támadóról nem készült felvétel a forrás szerint.

 

Egy másik névtelen nyilatkozó szerint Nancy bizalmatlan volt az emberekkel, nem is engedte be őket a lakásába. Szerény körülmények között élt, péntek este egy buliból ért haza, ezután ölték meg. A holttestet a lány anyja találta meg. Egy ázsiai külsejű férfit keres a rendőrség a hírek szerint az ügyben.

 

A Blikk pedig Nancy Facebook-oldalát elemezte, ahol szerintük többen is megfenyegették a borzasztóan széthullott lányt. Chatoldaláról pedig az derült ki, már 17 évesen árulta magát és csak küldöldiekkel ment szobára. "Nancy értelmes lány volt, több nyelven beszélt, de a kényszer és a pénztelenség rávitte erre. Egyébként hitt a szerelemben" - mondta az egyik ismerőse a lapnak, aki többször látta szétcsúszva őt szórakozóhelyeken. Az is kiderült, az utóbbi időben többször több napra eltűnt otthonról, amit Nancy állítása szerint megszokott az anyja – foglalta össze az információkat a hir24.

Utoljára frissítve: 2015-05-06 19:43:13

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>