Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Ismét kilép egy képviselő a Jobbikból
2020-03-03 10:21:41
Ismét kilép egy képviselő a Jobbikból

Ismét kilép egy képviselő a Jobbikból

Erről saját Facebook-oldalán számolt be, ahol azt írta:

 

„Mindig a mérsékelt vonalat képviseltem a Jobbikon belül. Szerettem volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével, ami számomra teljességgel vállalhatatlan. A továbbiakban egyetlen Vas megyei ellenzéki, független országgyűlési képviselőként kívánok dolgozni a Vas megyeiekért, a remélt 2022-es győzelmet jelentő ellenzéki együttműködéshez pedig minden erőmmel igyekszem hozzájárulni.”

 

Mint ismert, a kilépési hullám áldozata lett az elmúlt hetekben a veszprémi, a debreceni szervezetük, valamint Bencsik János, a párt budapesti elnöke is kilépett a Jobbikból és a parlamenti frakcióból. Egyszerre jelentette be kilépését négy jobbikos kerületi önkormányzati képviselő is, Varga Dániel és Zsitnyák János (I. kerület, Budavár), Kovács Dávid Attila (XXI. kerület, Csepel), Staudt Csaba (XXIII. kerület, Soroksár).

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>