Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Isten királyságának földi dübörögtetője a G20-ak csúcstalálkozóján röcögtetett az elefántokkal
2018-12-02 14:08:50
Isten királyságának földi dübörögtetője a G20-ak csúcstalálkozóján röcögtetett az elefántokkal

Isten királyságának földi dübörögtetője a G20-ak csúcstalálkozóján röcögtetett az elefántokkal

A csodálatát és rajongását míves panegyricusban megéneklő (hátsó)udvari krónikás pedig nem más, mint az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa, aki egy-két évvel ezelőtt vetette papírra hűségének őszinte kitüremkedését, gondolom Putyin valamelyik utazása előtt, amikor jött megtekinteni magyarországi birtokait, s eligazítást adni itteni helytartójának, Orbán Viktornak.

 

Azért idézem föl ezeket a veretes sorokat, mert most is Putyinnak „van igaza majdnem mindenben.” Leginkább épp abban, ahogy a G20 argentínai csúcstalálkozóján Putyin, a keresztény Európa legfőbb védelmezője, boldog önfeledtséggel és ritkán látott széles mosollyal jattolt le a förtelmes Hasogdzsi-gyilkosság mögött tornyosuló vahabita szörnyeteggel, Mohamed bin Szalmánnal, a szaúdi koronaherceggel.

 

 Orbán valahogy nincs a középpontban...

 

De nem panaszkodhatunk az európai kereszténység második legnagyobb védelmezőjére sem, aki hol keresztényeket igaz álmukban lemészároló muszlim baltás gyilkosokat ad ki jó pénzért, hogy a gyilkost aztán hazájában már nemzeti hősként emeljék piedesztálra, hol az amerikaiak által lebuktatott ügynököket ad ki, no nem az USA-nak, hanem Putyinnak.

 

És Orbánnak is vannak kedves iszlamista barátai, például Erdogan, akinek a beiktatására nem is oly rég elzarándokolt, az Isten királyságának földi dübörgését saját fülével érzékelő fiával együtt. Ahhoz az Erdoganhoz, aki a minap, veretes szavakkal „a híres magyar zsidót”, azaz Soros Györgyöt tette felelőssé bizonyos múltbéli törökországi események miatt.

 

Zsidóként és keresztényként jó érzés hármójuk védelmét élvezni..!

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>