Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Itt a mutyi, hol a mutyi – végre kiadják a trafikpályázatok anyagait!
2014-07-31 10:33:57
Itt a mutyi, hol a mutyi – végre kiadják a trafikpályázatok anyagait!

Itt a mutyi, hol a mutyi – végre kiadják a trafikpályázatok anyagait!

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció javára döntött a bíróság a trafikpályázatok ügyében. Ennek alapján a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak már jóval korábban ki kellett volna adnia a dokumentációt, ezt azonban egészen idáig halasztották.

 

Varju László, a DK elnökségének tagja még július közepén elment a minisztérium épületéhez, hogy személyesen kérje ki az anyagokat, és, mivel a hivatal a fénymásolásra hivatkozva húzta az iratok kiadását, egy pendrive-ot is vitt magával, hogy megkímélje a hivatal dolgozóit a fáradtságos munkától. A minisztériumnál ugyanakkor megtagadták a pályázati anyagok elektronikus úton történő kiadását.

 

Varju László a Hírhatárnak elmondta: pénteken végre a rendelkezésére áll a dokumentáció, amit a Demokratikus Koalíció munkatársai el is kezdenek feldolgozni, szakértői segítséggel.
 - A korábbi ígéretekhez híven a sajtó is betekintést nyerhet az iratokba – közölte a politikus. Az anyagok feldolgozása az után kezdődik meg, hogy a DK elnökségi tagja a minisztériumban átveszi a több ezer oldalnyi anyagot, amit a párt Népszínház utcai irodájába visznek.  

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>