Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Iványi Gábor kollégiumi helyeket, ebédet és iskolát adna az SZFE-seknek
2020-10-20 20:12:43
Iványi Gábor kollégiumi helyeket, ebédet és iskolát adna az SZFE-seknek

Iványi Gábor kollégiumi helyeket, ebédet és iskolát adna az SZFE-seknek

Levelet írt Iványi Gábor a Színház-és Filmművészeti Egyetem távozó rektorhelyettesének, Upor Lászlónak, valamint Karsai Györgynek és Gábor Györgynek. A levélben azt írja, tisztelettel, együttérzéssel és szeretettel szemlélik azt a küzdelmet, amit elsősorban az SZFE autonómiájának a megtartásáért vívnak, ugyanakkor – teszi hozzá – ez példa az egész ország számára, és alkalmas arra, hogy jogaink megbecsülésére biztasson minket.

 

"Köszönjük ezt nektek. Megrendít bennünket az az egység és hűség, amellyel összetartotok, hallgatók és mesterek. Boldogok vagyunk, hogy a nemzetközi és hazai szakmai világ is nagyrészt kiáll mellettetek. Kérünk benneteket, hogy számítsatok minket is a barátaitok közé. Tanácskozva szenátusunkkal, mely az augusztusi ülésén egyhangúlag szavazta meg azt a határozatot, amellyel kiállunk mellettetek, szeretnénk felkínálni – hogy amennyiben a szükség úgy hozza, és nem kaptok jobb ajánlatot –, fogadjátok el azt a szerény, de valódi lehetőségeket kínáló ernyőt, amit az átmeneti időre felkínálunk:

 

Kollégiumunkban van még valamennyi szabad hely. Konyhánk most is kész a kérésnek megfelelően 30-40 ebédet biztosítani, de ez a szám akár az egész egyetemi polgárság rendelkezésére növelhető.

 

A Wesley Magyarországon akkreditált felsőoktatási intézmény (az utolsó függetlenek egyike), így teljes szabadsággal oktassatok és jöjjetek, vegyétek igénybe egész infrastruktúránkat és élvezzétek vendégszeretetünket. Egyébként egyetemi szintű oktatás is zajlik nálunk, és doktori iskolánk is indulásra kész" – idézte a hvg.hu.

 

Iványi Gábor kéri, fogadják őszinte baráti elismerésüket és támogató szeretetüket, amellyel akkor is mellettük állnak, ha nem tartanak igényt a fent említett támogatásra.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Alig három év alatt építették fel a birodalmukat. Az Ecom Testvérek programja a fiatalok és az idősek számára ...
Bővebben >>