Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Valter napja van.
Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van
2024-01-28 11:27:01
Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van

Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van

Még decemberben szembesítettem vele, hogy kampányvideójának állításaival szemben a gyakorlatban januárban nem indul a rendszer, az üzletláncok kötelezése az automaták kihelyezésére nem nagyon szolgált mást, mint hogy ő forgathasson előttük, mivel a gyártóknak nyárig nem kell forgalomba hozniuk a visszaváltható palackokat.

 

Kinek lesz igaza? A kormányszóvivőnek, aki szerint januártól működik a rendszer, vagy nekem, aki szerint csak a szokásos kormányzati propagandabénázás zajlik? Eltelt egy hónap, van már tapasztalatunk, hogy választ adjunk! Sőt, fogadást is ajánlottam, ennek határidejéig viszont még hátra van két hónap!

 

A versenykommentátorok szerint a kormányszóvivő és a visszaváltási rendszer döbbenetesen pocsék rajt után egyre rosszabbul teljesít.

 

 

Kár, hogy a kormány teljes alkalmatlanságát bárminek a működtetésére a hazai hulladékgazdálkodás (vasúti közlekedés, egészségügy, oktatás, környezetvédelem, külpolitika, stb.) sínyli meg – írta közösségi oldalán Jávor Benedek, Budapest brüsszeli képviselője.

 

További híreink
Összefogás a helyi közösségek fejlődéséért
A Holcim Közösségi Érték Programjával a Királyegyházi Cementgyár közvetlen közelében lévő közösségek fejlődését támogatja.
2024-07-15 22:04:48, Hírek, Színes Bővebben
Érezd jól magad, válassz aromaterápiás illóolajakat!
A népi gyógyászat sok évszázadon keresztül alkalmazta a természet kincseit betegségek kezelésére, de a technológia, a tömeggyártás fejlődése évtizedekre háttérbe szorítot...
2024-07-15 10:10:54, Hírek, Színes Bővebben
Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
Évtizedek óta várja a lakosság legnagyobb része, hogy amikor hatalomváltás adódik a politikában, akkor a törvénytelenül megszerzett anyagi javakat az új hatalom az állami...
2024-07-14 12:22:51, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A termékek és szolgáltatások értékesítése során elengedhetetlen egy pénztárgép megléte. Az online pénztárgép r...
Bővebben >>