Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kázmér napja van.
Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van
2024-01-28 11:27:01
Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van

Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van

Még decemberben szembesítettem vele, hogy kampányvideójának állításaival szemben a gyakorlatban januárban nem indul a rendszer, az üzletláncok kötelezése az automaták kihelyezésére nem nagyon szolgált mást, mint hogy ő forgathasson előttük, mivel a gyártóknak nyárig nem kell forgalomba hozniuk a visszaváltható palackokat.

 

Kinek lesz igaza? A kormányszóvivőnek, aki szerint januártól működik a rendszer, vagy nekem, aki szerint csak a szokásos kormányzati propagandabénázás zajlik? Eltelt egy hónap, van már tapasztalatunk, hogy választ adjunk! Sőt, fogadást is ajánlottam, ennek határidejéig viszont még hátra van két hónap!

 

A versenykommentátorok szerint a kormányszóvivő és a visszaváltási rendszer döbbenetesen pocsék rajt után egyre rosszabbul teljesít.

 

 

Kár, hogy a kormány teljes alkalmatlanságát bárminek a működtetésére a hazai hulladékgazdálkodás (vasúti közlekedés, egészségügy, oktatás, környezetvédelem, külpolitika, stb.) sínyli meg – írta közösségi oldalán Jávor Benedek, Budapest brüsszeli képviselője.

 

További híreink
Összehangolák az oktatási és a hallgatói szolgáltatásokat
Összehangolja az oktatási és a hallgatói szolgáltatásokat a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány és a Pécsi Tudományegyetem.
2024-03-02 21:23:45, Hírek, Színes Bővebben
Orvostudomány a világűrben, stroke és zene
A Pluszosok Egyetemének szervezői igyekeznek hasznos ismereteket átadni a neves tudósok, közéleti személyiségek és egyetemi kutatók segítségével.
2024-02-28 22:02:50, Hírek, Színes Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
2024-től már csak néhány speciális gyógyszert, a riasztásokat magukat és mentési engedélyt kapnak az Önkéntes ...
Bővebben >>