Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Jobb híján Nemzeti Kátyúbajnokságot hirdetett az LMP
2019-04-18 13:55:58
Jobb híján Nemzeti Kátyúbajnokságot hirdetett az LMP

Jobb híján Nemzeti Kátyúbajnokságot hirdetett az LMP

„Miközben a kormány 500 milliárd forintot éget el a teljesen szükségtelen Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésére, a magyar közutak és a vasúthálózat állapota válságos. A kormány évente alig 500 kilométernyi utat újíttat fel, ez semmire nem elég. Az utak összességében, évről évre egyre rosszabb állapotban vannak, kiemelten igaz ez a vidéki térségekben lévőkre. A hivatalos statisztikák szerint a burkolatminőség alapján az országos mellékút-hálózat több mint 70%-a ’rossz’ vagy ’nem megfelelő’ minősítésű. E döbbenetes szám érzékelteti, hogy szinte romokban hever a vidéki térségek úthálózata, kátyúk, balesetveszélyes, nyomvályús utak találhatók mindenfelé” – írja közleményében az LMP.

 

A fentiek miatt az LMP társelnök-frakcióvezetője, Keresztes László Lóránt egy hónapig tartó figyelemfelkeltő kampányt, "Nemzeti Kátyúbajnokságot" hirdet a közösségi médiában. Arra kérik az utakat használó, azok állapotával elégedetlen lakosságot, hogy konkrét példák bemutatásával hívják fel a figyelmet a tarthatatlan állapotokra.

 

A beküldött úthibák, rossz útszakaszok dokumentációját, fotóját, a helyszín leírásával a párt frakcióvezetője személyesen teszi le Orbán Viktor miniszterelnök asztalára a Parlamentben, és a beküldött hibák kijavítására indítványt nyújt be.

 

Kertész Z István

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara...
Bővebben >>