Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Jól alszik, Viktor? - újabb 80 millió a miniszterelnök védelmére
2013-08-03 10:08:50
Jól alszik, Viktor? - újabb 80 millió a miniszterelnök védelmére

Jól alszik, Viktor? - újabb 80 millió a miniszterelnök védelmére

A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló keretből csoportosítottak át 80 millió forintot, a miniszterelnök védelmének érdekében.

 

A Magyar Közlöny közzététele szerint "a létesítménybiztosítási intézkedés céljából kijelölt ingatlanok" körének bővítésére 63,2 millió forint tartós és 20,1 millió forint egyszeri átcsoportosítást rendelnek el a tartalékból a rendőrség részére. Ennek alapján joggal tehetjük fel a kérdést: Orbán fél? Vagy másképpen: Jól alszik, Viktor?

 

A Közlöny szerint a kabinet más célokra is fontosnak tartotta bizonyos összegek elkülönítését: 13,5 milliárd kerül a pénztárgépek cseréjére, 150 millió forint a cserkészszövetségnek jut, de költenek többek között a 2015-ös Milánói Világkiállítás kommunikációjára is 31 millió forintot.

 

-naan-

kép: origo

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, ...
Bővebben >>