Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gál napja van.
Jönnek a Nemzeti Italboltok?
2013-08-15 11:25:46
Jönnek a Nemzeti Italboltok?

Jönnek a Nemzeti Italboltok?

Kormányközeli információk szerint 2014. január 1-től koncessziós pályázatokat fognak kiírni a szeszesital-forgalmazásra. Retteghetnek az italárusok?

 

Értesüléseink szerint a dohányboltokhoz hasonlóan meghatározott külsővel, területi hatállyal nyithatnak meg a jövő évtől a Nemzeti Italboltok. Az, hogy a koncesszió elnyeréséhez kapcsolódó pályázati feltételek miről fognak szólni, még nem ismertek. Az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva túl sok jóra nem számíthatnak azok az üzlettulajdonosok, akik nem rendelkeznek némi kapcsolati tőkével, vagy olyan pénzügyi megtakarítással, amely elősegítheti nyerési esélyeiket.

 

Az analógia várhatóan hasonló lesz. Azonos logók, cégtáblák, polcok és megjelenési forma fogja biztosítani az egységes külsőt. Vélhetően a designelemek legyártását is egy vagy két, előre kijelölt cég fogja bonyolítani.

 

A Nemzeti Italboltok létjogosultságát azzal is indokolhatják, hogy így a fiatalok nehezebben juthatnak majd hozzá a szeszesitalokhoz. Természetesen az összes részlet ma még nem ismert. Úgy tudjuk, hogy a törvényjavaslat jelenleg előkészítési szakaszban van.

 

AdamRos

Utoljára frissítve: 2013-08-15 15:41:34

További híreink
Garami nem érti, hogy vége a kampánynak
Ezer szavazatot sem kapott a magát pártfüggetlennek hazudó Garami Artúr. De nem tud leállni, álhírekkel szórakoztatja követőit, kicsit olyan, mintha ő vette volna át a Ba...
2019-10-15 21:29:07, Hírek, Aktuális Bővebben
Fercsák 2,4 milliós végkielégítésre számíthat
Alpolgármesterei alig kapnak kevesebbet.
2019-10-15 16:42:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Nem tört át a kecskeméti ellenzék, de nagyon megerősödött
Továbbra is fideszes vezetés lesz a városban.
2019-10-14 20:16:49, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét önkormányzati választásokat tartottak hazánkban, Baranyában az előzetes adatok szerint a szavazatra jogo...
Bővebben >>