Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Jönnek a Nemzeti Italboltok?
2013-08-15 11:25:46
Jönnek a Nemzeti Italboltok?

Jönnek a Nemzeti Italboltok?

Kormányközeli információk szerint 2014. január 1-től koncessziós pályázatokat fognak kiírni a szeszesital-forgalmazásra. Retteghetnek az italárusok?

 

Értesüléseink szerint a dohányboltokhoz hasonlóan meghatározott külsővel, területi hatállyal nyithatnak meg a jövő évtől a Nemzeti Italboltok. Az, hogy a koncesszió elnyeréséhez kapcsolódó pályázati feltételek miről fognak szólni, még nem ismertek. Az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva túl sok jóra nem számíthatnak azok az üzlettulajdonosok, akik nem rendelkeznek némi kapcsolati tőkével, vagy olyan pénzügyi megtakarítással, amely elősegítheti nyerési esélyeiket.

 

Az analógia várhatóan hasonló lesz. Azonos logók, cégtáblák, polcok és megjelenési forma fogja biztosítani az egységes külsőt. Vélhetően a designelemek legyártását is egy vagy két, előre kijelölt cég fogja bonyolítani.

 

A Nemzeti Italboltok létjogosultságát azzal is indokolhatják, hogy így a fiatalok nehezebben juthatnak majd hozzá a szeszesitalokhoz. Természetesen az összes részlet ma még nem ismert. Úgy tudjuk, hogy a törvényjavaslat jelenleg előkészítési szakaszban van.

 

AdamRos

Utoljára frissítve: 2013-08-15 15:41:34

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>