Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Juszt László nem érti: Andy Vajnát
2015-08-09 13:00:36
Juszt László nem érti: Andy Vajnát

Juszt László nem érti: Andy Vajnát

Tisztázzuk: ez a múlt! Ma és itt /értsd: Magyarországon/ nem így van. Hiszen tudjuk, látjuk maga a miniszterelnökség jelentette ki, hogy csak “megbízható cégek kaphatnak casinó engedélyt”. Jelzem nagy szarban van az ország, ha csak 2 ilyet találtak. Abból is a legmegbízhatóbb Vajna cége, amelynek - a Time magazin egy 1991-es cikke szerint "leányvállalatai hálózata olyan zavaros, hogy a tőzsdei elemzők sem képesek követni”.

 

S az offshore-ellenes orbán-kormány szerint ez a cég annyira tiszta, hogy nem is egy, de rögtön több kaszinóengedélyt kapott, s még a tulajdonost sem kellett nemzetbiztonsági átvilágítás alá vetni, de kapott ráadásként egy államtitkári posztot is.

 

Megbízhatóságáról még annyit, hogy miközben a legutolsó vidéki fűszeres is be van kötve a NAV-hoz, aközben a sok milliárdos forgalmú casinók és játékgép-hálózat csak nyeli, csak nyeli a miliárdokat anélkül, hogy a NAV ezt csak annyira is látná, mint a vidéki fűszerüzletet. A HIR24 tudósításának címében teszi fel a kérdést: “Mennyit keres Vajna?” A válasz szerintem: Sokkal többet mint hisszük, de sokkal kevesebbet mint látjuk. Ugyanis ennyire hülye és engedékeny egyetlen állam sem lehet. Ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van súlyos anyagi érdeke.

 

(Forrás: Kávéház Juszt Lászlóval és vendégeivel)

További híreink
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben
Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a töltés kapcsán érkezik. Ez a legfontosabb terület, hisz nagymé...
2024-04-22 15:35:20, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>