Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Jutalomjáték: Orbán bepótolta a tavalyra ígért sajtótájékoztatót
2019-01-10 16:32:57
Jutalomjáték: Orbán bepótolta a tavalyra ígért sajtótájékoztatót

Jutalomjáték: Orbán bepótolta a tavalyra ígért sajtótájékoztatót

Kérdezhetett Orbántól többek között például az Index, a Népszava, az RTL Klub és a 444 is, és szóhoz jutottak külföldi médiumok.

 

A 444 kérdésére, hogy "mostanra milliárdos lett a veje, Tiborcz István, az apja, Orbán Győző, a szomszédja, Mészáros Lőrinc, a volt kollégiumi szobatársa, Simicska Lajos és Garancsi István is" a miniszterelnök azt mondta, hogy "üzleti ügyekkel nem foglalkozik".

 

De mint hozzátette, a korrupciónak nincs elfogadható szintje, a kormánynak ezért a zéró toleranciát kell alkalmazniuk.

 

Orbán szerint például jó barátja, Manfred Weber azért szavazta meg a Sargentini-jelentést, mert szegényt CEU-ügyben jól megvezették,  hiszen "a CEU honlapján ma is jól látszik, hogy az egyetem Magyarországon működik".

 

A médiahelyzetet  úgy látja, hogy ma hazánkban kormányellenes médiatöbbség van, ő – mármint Orbán Viktor – minden áldott nap ellenszélben dolgozik. Ezt arra a kérdésre válaszolta a miniszterelnök, hogy miért kellett nemzetgazdasági szempontból fontosnak nyilvánítani 500 kormánypárti médiatermék egybevonását.

 

És hogy miért nem ad interjút kormánykritikus médiumoknak? Nos, mélyen emberi okokból: rosszindulatú újságírókkal nem akar "bikaviadalt vívni".

 

A bikaviadalt nem kedvelő miniszterelnök – mint elmondta – figyel az ellene tüntetőkre is, pedig azok undok dolgokat vágnak a fejéhez – itt talán az O1G népszerűségére is gondolhatott.

 

Soros Györgyről többek közt azt mondta, hogy "a mi honfitársunk, de nem értünk egyet", és kifejtette, hogy azok csak ártanak, akik a Soros ellenes támadásokban antiszemitizmust vélnek felfedezni. Egyébként szerinte pontosan 63 olyan szervezet van Magyarországon, amelyeket Soros György finanszíroz.

 

(forrás: magyarnarancs.hu)

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>