Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Kálmán Olga: „Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Hír TV-hez mentem”
2018-09-03 13:30:54
Kálmán Olga: „Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Hír TV-hez mentem”

Kálmán Olga: „Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Hír TV-hez mentem”

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának vendége volt a Hír TV-től augusztus elején menesztett Kálmán Olga, akit azután küldtek el, hogy új tulajdonosa lett a csatornának – szúrta ki a Spektrum Home-on vetített adást a 444.hu.

 

Kálmán Olga beszélt a kirúgása előtti hetekről. Azt mondta, hogy olyan érzés volt júniusban és júliusban a tévénél dolgozni, mintha a Titanic fedélzetén zenéltek volna. Tudták, hogy előbb-utóbb eljön a végzetük, mégis igyekeztek kiszolgálni a nézőket.

 

A műsorvezető szerint azonban a Hír TV-nél eltöltött másfél évben szabadabban dolgozhatott, mint korábban az ATV-nél. Ezért utólag az átigazolását élete egyik legjobb döntésének nevezte.

 

Kálmán Olga elmondta, hogy sok politikai megkeresést kapott korábban is, távozása után pedig főleg. A jövőben nem zárkózik el ettől kategorikusan, sőt, úgy gondolja, „tök jól csinálná”, de egyelőre nem vágyik közéleti szerepre.

 

Azt azonban nem árulta el, mit fog csinálni ősztől. Nem zárható ki, hogy lesz még olyan műsora, mint az Egyenes beszéd vagy az Egyenesen volt, de most inkább az online csatornák felé próbál nyitni, és a Facebookon építi személyes márkáját.

 

(forrás: nlcafe.hu)

 

 

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az esküvő kapcsán a vőlegény öltözékéről nem beszélünk eleget. Pedig a menyasszony mellett a vőlegény az esemé...
Bővebben >>