Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Kálmán Olga nem kap munkát akkora a baloldali médiatúlsúly
2019-03-27 10:08:01
Kálmán Olga nem kap munkát akkora a baloldali médiatúlsúly

Kálmán Olga nem kap munkát akkora a baloldali médiatúlsúly

Akkora a baloldali médiatúlsúly, hogy a közelmúltig politikai toptévés sztár műsorvezető egy médiaoktatási vállalkozásban kénytelen megkeresni a tejszínbevalót.

 

Talán Baló György bírt hasonló ismertséggel, de ő más idősávban és minőségben végezte immár befejezetté vált,m megismételhetetlen értékkel bíró hivatását.

 

Ilyen civilizáltnak vélt európai ország nincs, ahol egy évtizedek alatt szívósan felépített pálya csúcsán lévő s teljesítő politikai műsorvezető nem talál magának szakmai múltjához mérhető médiaközösséget – illetve van, de főként a dél-amerikai és távol-keleti diktatúrákban divatos ez a szokás bár örülhet, itt legalább nem lövik fejbe boltba menet.

 

Kálmán Olga személyes megítéléséhez ennek természetesen semmi köze – mindenki úgy ítéli meg a képernyőn végzett munkáját, ahogy ízlése diktálja, de abban azért egyetérthetünk, hogy a legismertebb közéleti tévés arccá gyúrta ki magát az elmúlt időszakban. S az azért mégis abszurdum, hogy Magyarország médiafelületeinek jóformán a 95 százalékát kezében tartó kormánydiktatúra baloldali médiafölénnyel hülyíti az embereket természetesen a maga 95 százaléknyi médiafelületein.

 

S ahonnan kíméletlenül gettósítják a valaha szebb napokat is megért médiaszakembereket, akik nem pont abból a szögből nézik a ragyogó dicsfényt, amint teszik a senkiházi droid kormánylakáj sakálhordák, akiket már attól újságírónak tartanak – főleg önmaguk önmagukat -, ha meg tudják különböztetni a nagybetűt a kisbetűtől – jó esetben.

 

Így eshet meg, hogy az ATV és a HírTV volt műsorvezetője egy filmiskolában tanít majd, miután az utóbbi csatorna ismét a Fidesz kezére került és szakmai tevékenysége gyakorlatilag a közösségi oldalakra szorult.

 

Az iskolában Kálmán Olga osztályának hallgatói azt tanulják majd, hogyan működjenek majd egyszemélyes stábként.

 

A televíziós újságíró mellett dolgozik majd Vágvölgyi B. András, a Magyar Narancs alapító főszerkesztője, filmrendező, Földes András, az Index munkatársa, Katz Dávid, a 24.hu videós újságírója.

 

Egyszer már volt ilyen korszak – sztálinizmusnak hívták, ezt építik újra, ezért rettegnek tőle a mai sztálinisták.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>