Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Kampányhírek: Miután felkarolta az MSZP, körbehordta a DK a Momentum tagja lesz Nagy Blanka
2019-08-27 10:41:17
Kampányhírek: Miután felkarolta az MSZP, körbehordta a DK a Momentum tagja lesz Nagy Blanka

Kampányhírek: Miután felkarolta az MSZP, körbehordta a DK a Momentum tagja lesz Nagy Blanka

Bár amennyiben hivatalosan is tagja lenne a nyíregyházi önkormányzatnak, kidolgozandó részletkérdés, hogy felsőfokú tanulmányait miként abszolválja, már ha vannak ilyen tervei, de a jövőkép a jelek szerint nem erős oldala a helyét kereső, markáns egyéniségű ifjú hölgynek.

 

Amit a friss hír is bizonyít, miszerint most éppen a Momentumban keresi a jövőt. Mint hétfő esti posztjában maga közölte a közvéleménnyel:

 

„A politikai pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni. S hogy miért rájuk esett a választásom? Azért, mert bennük láttam egy olyan lehetőséget, amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó, amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét s a jövőjét. Számomra fontos, hogy egy olyan csapattal dolgozzak együtt, akik pontosan tudják, hogy a mai 21. századi embernek miféle életmódra, világra van szüksége.”

 

Kitér arra is, hogy fontosnak érzi „hogy együttműködjek más pártokkal, hiszen a cél azonos: egy békés és demokratikus országot kell teremtenünk, amelyben nem érhet atrocitás valakit a neme, az identitása, a szexualitása vagy a politikai nézete miatt.”

 

Nos, sok sikert kívánva a lelkes, ám a tények szerint még nem kellően kiforrott önképpel rendelkező lánynak arra intenénk, hogy a Jobbiknál már ne kössön ki a ciklus végére.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>