Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kanadát is bevenné a szexbaba-szolgáltatás
2018-09-27 12:19:05
Kanadát is bevenné a szexbaba-szolgáltatás

Kanadát is bevenné a szexbaba-szolgáltatás

A Bella Dolls Vancouver első szexbaba bordélya. A vállalkozás még nem rendelkezik engedéllyel, de már indulásra készen áll. A tulajdonosok arról számolnak be, hogy már most elárasztják őket a potenciális ügyfelek kérései és kérdései a szilikonból készült “lányokkal” és a szolgáltatással kapcsolatban.

 

De nemcsak az érdeklődés nagy, hanem többen meg is támadták, kritizálták a Bella Dollst, elsősorban is a női jogokkal és a #metoo mozgalomhoz köthető szervezetek részéről. Szerintük a férfiak nagy része tárgyként tekint a nőkre, és a szexbaba escort csak megerősíti ezt a fajta gondolkodásmódot.

 

A Bella Dolls tulajdonosa szerint viszont ez nem több, mint egy üzleti vállalkozás, kár is ebbe többet belemagyarázni, a politikát pláne nem kéne.

 

A rendkívül nyitott Kanadában az erre vállalkozóknak egyelőre nincs nagy szerencséjük a szexbaba bordélyokkal. A Vancouverben székelő cég sem kapott még engedélyt, miközben már támadják, augusztusban Torontóban pedig egy másik, hasonló vállalkozás bukott el az állampolgári tiltakozások miatt.

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>