Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Karácsony cowboys menni budai vár
2019-11-06 09:22:12
Karácsony cowboys menni budai vár

Karácsony cowboys menni budai vár

Remélhetően Karácsony Gergely látogatása Orbán oroszlánbarlangjában s tán még a legendás erkélyén is, ahol feltehetően holnap a török diktátor vállát lapogatja miniszterelnökünk többek között az örmény népirtás századik évfordulóján, nagyobb sikerrel jár, mint történt ez anno Török Bálint és Szulejmán hosszúra nyúlt villámlátogatásakor.  

 

A tegnap meghozott döntések alapján kiszámítható és világos, mit fog képviselni ma a kormány ülésén – írta közösségi oldalán a főpolgármester.

 

Karácsony Gergely közölte: egyetlen dolgot visz magával a Várba: a programját, hiszen ennek végrehajtására adtak felhatalmazást a budapestiek, és ő ehhez ragaszkodik. Ez a program a kormány élsport-fókuszú beruházási terveivel szemben egy zöld- és egészségfókuszú fejlesztési irányt jelöl ki a városnak – írja.

 

A Városliget ügyében a közgyűlési döntés világos mandátumot adott: új, még el nem kezdett épület a Ligetben nem épülhet, ezek helyett a zöldfelületet kell megnövelni. Kezdeményezni fogja a kormányülésen, hogy az így megtakarított összeget a budapesti közlekedés fejlesztésére fordítsák.

 

Az első és legfontosabb dolguk a kormánnyal közösen az Egészséges Budapest program folytatását, a budapesti járóbeteg-ellátás javítását, a kerületek diagnosztikai felszereltségének fejlesztését tekintsük – teszi hozzá Karácsony Gergely.

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szó...
Bővebben >>