Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Karácsony Gergely a kilakoltatást, a megvádolt kispesti képviselő a párttagságát függeszttette fel
2019-10-21 11:21:25
Karácsony Gergely a kilakoltatást, a megvádolt kispesti képviselő a párttagságát függeszttette fel

Karácsony Gergely a kilakoltatást, a megvádolt kispesti képviselő a párttagságát függeszttette fel

Pénteken a Facebook-oldalán közölte, hogy miután a kampányban meghirdetett "Budapest Alkotmányban" azt írták:

 

„a lakhatást alapjognak tekintik, a városnak mindent meg kell tennie a mindenki számára elérhető, megfizethető lakhatás érdekében s fellépnek az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen, ennek érdekében döntést is hoz.”

 

Mint Karácsony fogalmazott, sokszor látták, hogy a Fidesz által vezetett önkormányzatok "gyakran igazságtalanul és indokolatlanul, esetenként jogszerűtlenül tettek embereket utcára". Erre tekintettel intézkedett a fővárosi önkormányzat által kezdeményezett összes kilakoltatási eljárás felfüggesztéséről és felülvizsgálatáról.

 

Ugyancsak pénteken elfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő, aki szintén facebook-közleményben tudatta lépését a közvéleménnyel:

 

"Tisztelt Kispestiek,

 

Tekintettel az elmúlt napok során személyemet ért támadásokra, alapos megfontolást és mérlegelést követően arra az elhatározásra jutottam, hogy annak érdekében, hogy a kormánypárti sajtóban rólam megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartoztam, felfüggesztem tagságomat a Magyar Szocialista Pártban./.../

 

Bár a kispestiek bizalmát a múlt vasárnap ismét elnyertem – ami jól bizonyítja, hogy koncepciós eljárásként felépített rágalomhadjárat nem érte el a célját – nem szeretném továbbra is hazug állítások céltáblájának kitenni azt a közösséget, amiért eddig is hittel és eltökéltséggel dolgoztam” - idézi a Facebookon Lackner Csaba közleményét az MSZP Kispesti Szervezete. 

 

A kispesti önkormányzati képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszélt, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye. A beszélgetés közben pedig egy fehér poros zacskót tartott a kezében. A vasárnapi választáson Lacknert újraválasztották önkormányzati képviselőnek, a hangfelvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>