Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Karácsony Gergely elárulta, mivel "zsarolta" Gyurcsány Ferenc
2021-10-21 19:35:06
Karácsony Gergely elárulta, mivel

Karácsony Gergely elárulta, mivel "zsarolta" Gyurcsány Ferenc

Az előválasztás utolsó hetében Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbálták megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is próbálta sms-ekben, ezeket a főpolgármester archiválta. Később kijelentette, hogy nem akarja ezeket az üzeneteket nyilvánosságra hozni, majd azt is közölte, hogy nem büntetőjogi értelemben vett zsarolásról szólnak ezek az üzenetek.

 

Benyó Rita Jelen való műsorában Karácsony Gergely elárulta, pontosan mivel zsarolta Gyurcsány Ferenc.

 

„Én az első nyilatkozatban is azt mondtam, hogy ez egy turbulens időszak, ilyenkor elhangoznak ilyen nyilatkozatokat. Zuglóban voltam polgármester, szokva vagyok az ilyen játszmákhoz” – mondta Karácsony Gergely.

 

Világossá tette ismét, hogy ezek nem büntetőjogilag releváns mondtatok. „Ezek a mondatok sokkal keményebbek, nem arról szólnak, hogy megszavazzák- e valamelyik fővárosi cég költségvetési beszámolóját.”

 

Az ellenzéki pártok között egyszerre van rivalizálás és egymásra utaltság, és szerinte a DK vérmérséklete ebben másabb, mint a többi párté, ez ő beárazta.

 

„Ezekből a fenyegetésekből nem lett semmi”. Arra a kérdésre, hogy ezek arról szóltak-e, hogy jövő héttől nem lesz esetleg főpolgármester, Karácsony úgy reagált, hogy „igen, például”. „Akkor majd beszélünk, fölrobbantjuk az egészet” – részletezte Karácsony Gergely.

 

„Nem olyan típusú sms-eket őrzök, amivel az ember elmegy a rendőrségre, de én ilyen sms-eket nem szoktam küldeni” – szögezte le, hogy miért nem tartja helyes eszköznek – idézi az atv.hu.

 

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, ...
Bővebben >>