Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hella napja van.
Karácsony önkormányzati ellenfelét támadja Ungár Péter
2019-09-18 11:32:39
Karácsony önkormányzati ellenfelét támadja Ungár Péter

Karácsony önkormányzati ellenfelét támadja Ungár Péter

Legalábbis erre lehet következtetni Ungár Péter LMP-s képviselő nyílt leveléből, amelyben kerekperec kiáll Karácsony mellett – a Civil Zugló egyesületet képviselő Várnaival szemben.

 

A vitathatatlanul nyers kommentár Ungár saját, nyilvános politikai közösségi oldalán jelentetett meg. Ebben nem többet állít, mint hogy politikai haszonlesésből és zavartkeltő krakélerkedésből kívánna egyrészt keresztbetenni a közeledő ARC-plakátkiállításnak Várnai, akit (másrészt) az ellenzéki összefogást támadó trollként is jellemez.

 

Ungár a közeledő plakátkiállítás apropóján írta az alábbiakat:

 

„Várnai ne akadályozza meg az ARC megrendezését!

 

Felszólítjuk Várnai Lászlót, a CivilZugló Egyesület elnökét: ne próbálja meg szövetségesével, a Fidesszel megakadályozni, hogy Zugló otthont adjon az ARC kiállításnak!

 

Ha a Fidesz szövetségesén, a CivilZuglós Várnain múlt volna, az ARC-nak nem adott volna otthont tavaly Zugló, hiszen az elmúlt öt évben mindig, minden fontos ügyben a Fidesszel szavazott, a zuglóiak jogos érdekei ellen.

 

Ezért felszólítjuk, a Fidesz szövetségesét Várnai Lászlót, hogy az idén se próbálja meg a Fidesszel összejátszva megakadályozni az ARC kiállítás zuglói megrendezését!

 

Várnai, a CivilZugló vezetője pedig döntsön, és mondja ki, hogy a Fidesszel fog ismételten szavazni, vagy a zuglóiakat szolgálja. Az LMP által Horváth Csaba csapatába delegált jelölt, Vida Attila, körzetében indul Várnai László, aki bevallottan csupán az ellenzéki győzelem esélyét kívánja rontani a körzetben./.../ Sok kritika az LMP irányába jogos. De az egyik legnagyobb kritika a pártom felé az, hogy Várnai Lászlót részben mi szabadítottuk rá a magyar közéletre. Csak rombolni tud.”

 

Várnai László természetesen nem hagyta szó nélkül a személyét ért sorozatot és rögtön és hasonló stílusban riposztozott Ungár bejegyzésére:

 

„Van abban valami igazán bizarr, amikor egy ifjú NER milliárdos fideszbérencezik. Különösen miután egyetlen perc munkavégzés, minden érdemi politikai produktum nélkül válik huszonévesen parlamenti képviselővé, majd e posztról teszi tönkre a valaha nagy reményeket adó pártot az LMP-t. És e pünkösdi királyságból rikkant a világba a legnagyobb ostobaságokat. Csak emlékeztetném Ungár Pétert, én már akkor ARC kiállítás pályázója, győztes voltam, amikor ő még a gyerekmilliárdosok magánovijába járt. Szóval ha valakinek fontos az ARC , akkor nekem az. Tavaly is csak azzal volt baj, hogy a fűre tették. Tudod ez az a zöld dolog, amit a környezetvédők védeni szoktak, meg amint te a luxusterepjáróddal parkolsz./.../

 

Az meg a politikai elvtelenség, gerinctelenség teteje, hogy az LMP leghabzóbb szájú kommunistázója, az LMP Berijája, szétverője Vida Attila minden érdemi politikai tevékenység nélkül utolsó megélhetési mentsvárként a zuglói szocik vállán Horváth Csabával ’megtámogatva’ próbál bejutni a zuglói önkormányzatba.”

 

Éles és erősen nemtelen állóháború alakult ki a vitában, de két dolog biztos – egyrészt, hogy ezek után tuti nem szavaz az ARC ellen Várnai, ennyiből gyümölcsöző volt a ketrecharc. A másik kérdés ennél vészterhesebb és erről jóformán egyik érdekelt fél sem beszélt érdemben, hogy mi lesz Zugló jövőjével.

 

Ugyanis amennyiben – ne adja az ég és a választók sokasága, de – a helyiek valamilyen okból nem választanák meg az új ellenzéki jelölt, bár a II. kerületben és a fővárosi önkormányzatban évtizedes tapasztalattal bíró Horváth Csabát és Karácsony Gergely kihullik a budapesti megmérettetésben, ő ugye nem lesz már alanyi jogon Zugló polgármestere és a főváros egyik legforrongóbb kerülete a Fidesz tolvajmarkában landol. Erről viszont, jelenleg, egyik félnek sincs szava.


(forrás: szabadhir.hu)

Utoljára frissítve: 2019-09-18 11:43:09

További híreink
A neonáci párt kivégeztetné a Deák téri gyilkosság elkövetőjét
A Mi Hazánk Mozgalom a halálbüntetés visszaállítását követeli annak érdekében, hogy ki lehessen végezni a Deák téri kettős gyilkosság elkövetőjét - jelentette ki a párt e...
2020-05-26 20:27:16, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A bíróság kimondta - Kövér László törvényt sértett
Kövér László házelnök a sajtószabadságot sértő döntést hozott, amikor újságírókat tiltott ki a Parlament épületéből – mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) ab...
2020-05-26 20:27:13, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
A szocialisták szerint az ellenzéken belül is vannak nézetkülönbségek. Trianon századik évfordulójára online konferenciát szerveznek.
2020-05-25 10:34:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kezdetek, azaz a 2011-es indulás óta volt szerencsém szerkeszteni a 21. kerületi Hírhatár Online oldalt. ...
Bővebben >>