Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Karácsony szerint Gyurcsány sms-ben szokta zsarolni – Gyurcsány visszaüzent
2021-10-14 11:40:28
Karácsony szerint Gyurcsány sms-ben szokta zsarolni – Gyurcsány visszaüzent

Karácsony szerint Gyurcsány sms-ben szokta zsarolni – Gyurcsány visszaüzent

Hosszú azon politikusok listája, akik megzsarolták, köztük van a DK elnöke is – állítja Karácsony Gergely, aki visszalépése után Márki-Zay Péter győzelmére számít a második fordulóban, és nem tart attól, hogy a fővárosban bomlana a koalíció, vagy valaki kiugrana a hatpárti együttműködésből. Gyurcsány Ferenc az sms-ekre úgy reagált: Karácsony hozza akkor nyilvánosságra ezeket, ha vannak.

 

Az ellenzék jelentős része a 2022-es parlamenti választáson a saját esélyeit növelő új, demokratikus intézményként tekint az előválasztásra – ugyanezt a kormány és a Fidesz “Gyurcsány-show-nak" és “bohózatnak” tartja. Az előválasztáson dől el a 106 egyéni körzetben legesélyesebbnek tűnő ellenzéki képviselőjelölt személye és így választják ki az Orbán Viktor kihívójaként fellépő közös miniszterelnök-jelöltet is. Az előválasztás fejleményeit cikksorozatunkban követheti.

 

“Márki-Zay Péter fölényesen nyeri az előválasztás második fordulóját” – jelentette ki a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének javára visszalépett Karácsony Gergely főpolgármester egy szerdai háttérbeszélgetésen, ahol konkrétan beszélt arról, a korábban Márki-Zay által is említett esetről, hogy Gyurcsány Ferenc megzsarolta őt. Úgy fogalmazott: “hosszú azon politikusok listája, akik megzsaroltak, köztük van Gyurcsány Ferenc is”. Konkrétumot ugyan nem említett, de hozzátette: „sms-ben szokta ezeket intézni, és én ezeket archiválom”.

 

Karácsony Gergely egyébként a visszalépéséről szólva arra a kérdésre, hogy megkönnyebbült-e azt válaszolt: igen is meg nem is, de tény, hogy “most más megy a vágóhídra” helyette. Azt azért hangsúlyozta, hogy a visszalépéssel “nem a programomat áldoztam be, hanem a saját személyemet”. Ennek a döntésének ugyan az őt támogató pártok – az MSZP, a Párbeszéd és az LMP – “ha nem is örültek, de elfogadták, a helyességét nem kérdőjelezték meg”.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az evangélikus püspök a Kossuth Rádióban szólt az áldozatokhoz és kért bocsánatot tőlük.
Bővebben >>