Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Karácsonyék feljelentik a zuglói riválisukat
2019-10-05 12:49:16
Karácsonyék feljelentik a zuglói riválisukat

Karácsonyék feljelentik a zuglói riválisukat

Várnai facebebook-bejegyzése miatt ugyanis a Központi Nyomozó Ügyészség kényszerítés büntette miatt nyomozást rendelt el a Karácsony Gergellyel kapcsolatos, pár napja kiszivárogtatott hangfelvétel miatt.

 

Mint ismert, a máig anonim, titokban felvett beszélgetésben Karácsony többek között arról is beszélt, hogy nem felhőtlen a viszonya a helyi szocialistákkal és Tóth Csabával, aki többször is megfenyegette – állítólag. Az érintett zuglói polgármester, főpolgármester-jelölt mindezt tagadta arra hivatkozva, hogy szándékos torzítással és manipulációval vágták össze ezt a fajta értelmezést a felvétel készítői.

 

A felvétel napvilágra kerülése után Várnai sietve igyekezett megerősíteni mindezt, bár mind Karácsony Gergely, mind Tóth Csaba határozottan cáfolták a manipulatív gyanúsítást:

 

„Gergő nekem is többször emlegette, hogy Tóthék megfenyegették, az ominózus „tudjuk melyik óvodába jár a gyereked’-et emlegette többször is. Engem, minket is többször, megfenyegetett Tóth valamelyik embere, úgyhogy sosem kételkedtem Gergő állításában. Gergő az elmúlt években kifejezetten tartott Tóthtól, ezért engedett át minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlan eladást, közbeszerzést, parkolást és hallgatott róluk akár a sír. Szó nem volt nyilvánosságról.

 

Az elásnak Zuglóban kifejezés sem valami költői metafóra, ha visszagondoltok a Pécset elitélt védőemberükre Gottira, az MMM harcos fenyegetéseire, és ott van Sápi Attila MSZP-s képviselő három évvel ezelőtti nyomtalan eltünése. A képviselő Tóth bizalmi embereként tudott eleget ahhoz, hogy érdemes legyen inkább elásni, mintsem hogy beszéljen.

 

Én a 2017-es időközi kampánybéli húzásai után mondtam, hogy a zuglói MSZP maffiaszerűen működik. De ugyanezt mondta Barta LMP, Juhász Péter Együttös politikus is - tán nem véletlenül.

 

És hát érdemes visszanézni Tóth Csaba Vas megyei és zuglói elnökké választása körüli ügyeket is. És ezekre az emberekkel akarják leváltani a Fideszt...” – írta többek között Várnai.

 

Karácsony közölte: egy olyan ügyben indul most nyomozás, amelyről az összes érintett fél kijelentette, hogy nem történt ilyen bűncselekmény.  

Utoljára frissítve: 2019-10-05 12:43:16

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egyedülálló digitális rendezvényplatformot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Ka...
Bővebben >>