Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bernát, Felícia napja van.
Karsai Dániel befejezi ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából
2024-04-04 17:38:48
Karsai Dániel befejezi ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából

Karsai Dániel befejezi ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából

A Karsai Dániel Ügyvédi Iroda taggyűlése ezen nyilatkozatát egyhangúlag elfogadta – írta a sajtónak eljuttatott közleményében Frank Evelyn irodavezető ügyvéd, hangsúlyozva, hogy mindez az ügyvédi iroda működését nem érinti, az továbbra is biztosított.

 

Mint ismert, Karsai Dániel súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel (ALS) küszködik, fokozatosan épül le a teste a központi idegrendszer mozgató idegsejtjei elhalása miatt, ezért az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult, hogy szabadon dönthessen arról, hogy miként vet véget az életének, ha már nem akar tovább szenvedni. Az ügyvédi tevékenysége befejezése ugyancsak nem érinti ezt a folyamatban levő ügyét sem, mivel a képviseletét továbbra is ellátja az ügyvédi iroda.

 

Máshova szeretné pozícionálni az energiáit, amibe már nem fér bele az ügyvédi tevékenységének ellátása – vázolta Karsai döntését a portál érdeklődésére Frank Evelyn.

További híreink
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését.
2024-05-04 09:41:26, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Szóval itt van ez a Magyar Péter
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefolytatott "hard talk" műsorát, veszem a bátorságot először ös...
2024-05-04 09:41:25, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Három – különböző tematikájú - napközis táborral várja a gyerekeket nyáron a Zsolnay Örökségkezelő. ...
Bővebben >>