Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
KDNP-s frakcióvezető buktatta le Orbánt
2016-05-18 16:40:47
KDNP-s frakcióvezető buktatta le Orbánt

KDNP-s frakcióvezető buktatta le Orbánt

A Hír TV beszámolója szerint a politikus erről egy múlt heti bizottsági ülés helyszínén beszélt, annak ellenére, hogy tudta, szavait veszi a kamera. Most azt állítja, a Hír TV stábja magánbeszélgetést rögzített, bár akkori szavait nem cáfolja. A KDNP frakcióvezetője nem tud arról, hogy a miniszterelnök ellenezné a köztársasági elnök újraválasztását.

 

Akár házszabálysértés árán is megakadályozza egy jobbikos javaslat napirendre vételét – mondta fideszes képviselőtársának az igazságügyi bizottság kereszténydemokrata elnöke a bizottság múlt heti ülése előtt. Rubovszky Györgyöt figyelmeztette Vas Imre, hogy egy tévékamera is a teremben van. „Ezt a mennyiségű hangot csak nem tudja rögzíteni” – válaszolta a KDNP-s politikus, azonban tévedett, így a Hír TV kamerája rögzítette, amikor arról beszél képviselőtársának: jövő májusban nem választják újra Áder János köztársasági elnököt. „Közölték, hogy nem létezik, hogy újraválasszák, a Viktor nem engedi meg” – fogalmazott.

 

Pedig Rubovszky szerint 1994 óta, mióta ő országgyűlési képviselő, Áder János a legalkalmasabb államfő, ráadásul jól szolgálja a Fidesz érdekeit is. „Ennél ügyesebben […] egyetlen lényeges kérdést nem adott vissza úgy, hogy megakadályozta volna” – mondta.

 

Bár egy hete Rubovszky György is tudomásul vette a kamera jelenlétét, ma már azt állítja, a Hír Televízió stábja magánbeszélgetést hallgatott ki. Az elhangzottakat azonban nem tagadta. „Nem tévedtek, hanem aljasok voltak, mint mindig. Ott is elmondtam, hogy a Hír Televíziónak azért nincs keze, mert akkor nemcsak hazudni fog, hanem lopni is” – fogalmazott.

 

A politikus ma a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy ő nem mondott semmi olyat, amit mondott.

 

(hirtv.hu)

Utoljára frissítve: 2016-05-18 17:05:50

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott sz...
Bővebben >>