Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Kép is készült, már keresi a rendőrség a szurkálós merénylőt
2018-09-28 10:27:02
Kép is készült, már keresi a rendőrség a szurkálós merénylőt

Kép is készült, már keresi a rendőrség a szurkálós merénylőt

A 44 éves Anitát állítása szerint egy drogos egy tűvel szúrta meg az 1-es villamoson. Sokkos állapotban szállt le a járműről, azóta is képtelen feldolgozni a történteket.

 

"Hétfőn egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, elég furcsa állapotban. Nem lepődtem meg, ezen a vonalon megszokott, hogy drogosokat és annak tűnő embereket lát az ember" – nyilatkozta a nő, aki pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál, és az elkövetőt is látta: leszállt a járműről és eltűnt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi kapitánysága garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

"A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. szeptember 10-én 10 óra 22 perc és 10 óra 25 perc között Budapesten, az 1-es villamoson az Erzsébet királyné útja és a Zugló vasútállomás megállók között egy injekcióstűvel megszúrta utastársát" - írja a police.hu.

 

A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor kék trikót, melegítőfelsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

További híreink
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>