Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Kéri:
2016-07-16 18:00:59
Kéri:

Kéri:

A politológus szerint Simicska Lajos pozíciója most is erős, tőle félhet a Fidesz, mert még mindig tud róluk mindent. A szakember elmondta: Simicska Lajos eddigi megnyilvánulásaiból arra lehet következtetni, hogy számolni kell vele, ezért most nincs is ellenére, hogy mindenkivel hírbe hozzák. Hozzátette: ez a fajta időzített akna, amit Simicska Lajos jelent, az nagyon veszélyes lehet, hiszen hihetetlen mély szaktudása is van.

 

Nem nagyon van még egy olyan ember, aki ennyire érteni a politikai hadászathoz, mint Simicska Lajos – fogalmazott. Kéri László kijelentette: nem lehet tudni, hogy az ellenzéki pártok között ki, kivel fog összefogni, még az sem elképzelhetetlen, hogy egy baloldali összefogást támogasson Simicska Lajos, ha akar, iszonyúan bekavarhat a választásokba, és az nem lesz jó Orbán Viktornak.

 

A politológus hangsúlyozta: a Jobbik óriási erőket mozgósított, hogy szalonképesebb legyen, mint volt, a táboruk is átalakult, a 30 alatti fiatal értelmiség mögöttük van. A szakember elmondta: a Jobbik körül radikálisan megváltozott a társadalmi hangulat, az emberek mást gondolnak róluk. Hozzátette: a magyar pártszerkezet óriási átalakulás előtt áll, lehet, hogy jönnek új pártok, nem lehet tudni, mi lesz az MSZP-vel vagy a Schiffer utáni LMP-vel. Érdemes mindenkinek mozogni, hiszen az emberek többségének nincs pártja, a Fidesznek is érdemes mocorogni, mert az ő támogatottságuk sem a régi, újra osztják a tiketteket, a verseny már ősszel el fog kezdődni – magyarázta.

 

Kéri László szerint a kvótanépszavazás kérdése érthetetlen, Orbán Viktor azért csinálja ezt, hogy lemérje a tábor mozgósíthatóságát, akár a logaritmus táblázatot is beadhatta volna, teljesen mindegy. A politikus elmondta: a magyar nép azon része, amely vakon bízik a Fideszben, egy dologgal hülyíthető, a migránsozással, kellő számú menekültet kell előállítania majd a belügyminiszternek. A szakember kijelentette: az a lényeg, hogy fenntartsák a hisztériát.

 

Spéder Zoltánnal kapcsolatban azt mondta: a Habonyék úgy gondolják, hogy már mindent megszereztek, az internetes felületben viszont nem erősek, ezért akarják megszerezni az Indexet, ami egy kemény fegyver lenne. Hozzátette: érik egyfajta generációváltás a Fideszben, van egy fiatal, technokrata csoport, akik között ott van az elégedetlenség, hogy a sok vén hülye menjen a francba.

 

atv.hu / MTI

Utoljára frissítve: 2016-07-17 09:21:58

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>