Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bertalan napja van.
Kéri szerint a sötét jövő még csak most jön
2015-12-08 21:20:09
Kéri szerint a sötét jövő még csak most jön

Kéri szerint a sötét jövő még csak most jön

Ha a kormányfő öreg dakotaként megszólal, hogy „uff, döntöttem”, akkor az úgy is lesz. Ha pedig valaki ellentmond neki, arra nem figyel oda. Ezt szelektív emlékezetkiesésnek hívják – így vélekedett a műsorban Kéri László a Fideszen belül uralkodó állapotokról.

 

„De az is lehet, hogy nem fogjuk fel ennek az embernek a zsenialitását, tízmillió tahó országa vagyunk, akik meg sem érdemlik a kormányfőt” – fogalmazott a politológus. Orbán IMF-fel kapcsolatos csütörtöki kijelentéséről úgy vélekedett: a valutaalap mumusként kezelése visszatérő elem a kormány politikájában, vélhetően azért, mert így a népszerűtlen döntéseket rájuk lehet kenni.

 

„Kívülről nézve nagyon átlátszóak vagyunk. (…) A kormány folyamatosan lebukik, és még egyszer sem zavarta a tettenérés. (…) Sikerről beszélnek ott, ahol egyértelmű kudarc van, azt gondolják, bűnhődjön a valóság. Mert ha egyszer elismerem, hogy valamit nem jól csináltam, akkor nincs vége” – mondta Kéri László.

 

Az azeri kiadatás kormányzati kezeléséről úgy vélekedett: iskolapéldáját láthattuk annak, hogyan lehet mindent elrontani. A politológus szerint biztos, hogy Orbán Viktor mondta ki a végső szót ebben az ügyben is.

 

(24.hu nyomán)

További híreink
Dóra Tivadar-díjas: Radosza Sándor
Feltalálói munkásságáért tüntették ki.
2016-08-24 17:57:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Pápes Tibor-díjas: Bolláné Kalmár Edit
Odaadó egészségügyi munkájáért tüntették ki.
2016-08-24 17:01:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Hivatalos: a Gyömrő 2000 Kör tényleg megzsarolta a gyömrői embereket
Az önkormányzat sajtóreferense megerősítette a Gyömrői Hírhatár korábbi információit, miszerint a Gyömrő 2000 Kör frakciója a legutóbbi testületi ülésen valóban arról hoz...
2016-08-24 13:26:33, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Legalább egy éves csúszásban van a budapesti tömegközlekedés elektronikus jegyrendszere, mert a pályázat keret...
Bővebben >>