Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Két gyerekét megölte, elmegyógyintézetbe kerül a zongoraművész felesége
2018-07-19 09:50:29
Két gyerekét megölte, elmegyógyintézetbe kerül a zongoraművész felesége

Két gyerekét megölte, elmegyógyintézetbe kerül a zongoraművész felesége

Az akkor 30 éves művész 2016 márciusában holtan találta két kislányát, az ötéves Nikát és az egyéves Michelát külvárosi otthonukban. A házaspár pár hónappal korábban adta be a válókeresetet.

 

A pár 2010-ben házasodott össze, és 2015 novemberében nyújtott be válókeresetet. A család otthonába 2014-ben kétszer is kihívták a rendőrséget rendzavarás miatt.

 

A vád szerint a nő megfojtotta a gyermekeit. A tragédiát követően a zavartan viselkedő, szúrt sebektől vérző Cigankovát elmeszakértők vizsgálták, és mielőtt a tárgyalása megkezdődhetett volna, elmeállapota miatt kezelést is kapott, tavaly azonban már a tárgyalásra alkalmasnak nyilvánították.

 

Az ukrán származású Vagyim Holodenko a Fort Worthben négyévente rendezett rangos Van Cliburn Zongoraversenyen 2013-ban aratott győzelmének köszönhetően vált világszerte ismertté, mára a legnagyobb koncerttermek és fesztiválok állandó szereplője Európában és Amerikában egyaránt.

 

Holodenko 2001-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny bronzérmese lett Budapesten, ezután több koncertet is adott Magyarország vezető zenekaraival.

 

További híreink
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben
Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a töltés kapcsán érkezik. Ez a legfontosabb terület, hisz nagymé...
2024-04-22 15:35:20, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>